To je to što me zanima!

Stanić: 'Od Dinama i Hajduka ja bih napravio jedan klub...'

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić u najnovijoj kolumni na Igralište.hr osvrnuo se trenutačno stanje u dva naša najpopularnija kluba - Dinamu i Hajduku
Vidi originalni članak

Mario Stanić u najnovijoj kolumni na Igralište.hr pisao je o činjenicama zbog kojih i Dinamo i Hajduk prolaze kroz vrlo težak period i zašto im je zapravo nikad teže.

- U Splitu je svima jasno na koji način Torcida protestira... Svojim mnogobrojnim dolascima na stadion i navijanjem oni su odlučili dati podršku klubu za koji žive (tako kažu)... Torcida je izabrala taj put, izabrala je smjer koji  pomaže igračima i novoj upravi - napisao je Stanić o Torcidi, a zatim se osvrnuo na navijače Dinama.

- Bad Blue Boysi i izbirljiva zagrebačka  publika  imaju  drugu taktiku ili metodu podrške svom klubu. Oni ne dolaze na stadion jer se ne slažu s načinom funkcioniranja kluba. Oni ne dolaze jer imaju valjda milijun i jedan razlog.

Stanić smatra kako je budućnost obojena teškim depresivnim bojama, ali je ponudio svoje rješenje.

- Jedna strana ima navijače i skoro ništa više, druga strana ima likvidnost i skoro ništa više. Tko je u prednosti, zaključite sami. Ja predlažem nešto novo, ja bih spasio što se spasiti da. Od ova naša dva najveća kluba ja bih ujedinjenjem napravio jedan.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • VjekoslavKranjčec 29.10.2012.

    Croatia United....hahahahahah

  • vozač25 28.10.2012.

    zvali bi se hajdukov dinamo

  • lukamodricrealmadrid 28.10.2012.

    Prije ne tako mnogo godina jedno 10 -15 imali smo jedan Hajduk koji je bio solidan europski klub sa dobrim rezultatima u europi i konkurenciji Dinamu za osvajanje lige hrvatske, njihovi derbi su bili nesto posebno , jedna strast sto na zalost mnogo djece ne moze danas to dozivit. Danas je taj Hajduk nazalost jedan srednje jak klub (vise naginje na dole nego na gore) i jako mi je zao sto vise ne mogu gledati takve derbije Dinama i HAjduka od kojih sam se jezio bilo gdje da igrali ili u Zagrebu ili u Splitu.Cesto mi prodje kroz glavu kad citam clanke po netu o Hajduku na takva zlatna vremena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare