To je to što me zanima!

Zbog Hrvata su Messi i Mbappe nestali, Stanišić dobio vrhunsku ocjenu medija: Senzacionalan!

Izvrstan! Čitava posljednja linija je bila na svjetskom nivou i stvarno sam sretan zbog toga. Posebno zbog Stanija, jer dolazi iz naše akademije, rekao je Salihamidžić o hrvatskom reprezentativcu
Vidi originalni članak

Bilo mu je teško protiv jednog od najboljih napada, a Mbappe ga je neumorno napadao i pokušavao probiti. Stanišić mu to nijednom nije dopustio, odigrao je maestralno, piše njemački Bild koji je hrvatskom reprezentativcu Josipu Stanišiću (22) dao ocjenu dva.

POHVALE ZA STANIŠIĆA Mbappe? Messi? Nema prolaza kraj Hrvata! Trener: 'A nisu svi vjerovali da može tako odigrati'

Tamo je najbolja ocjena 1, a najgora pet pa je Josip jako dobro ocijenjen. A velike je pohvale dobio i od sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića.

- Izvrstan, Senzacionalan! Čitava posljednja linija je bila na svjetskom nivou i stvarno sam sretan zbog toga. Posebno zbog Stanija, jer dolazi iz naše akademije. Sjajan dečko.

Müller 'bocnuo' Messija pa ga ipak pohvalio

Odličnu je partiju odigrao Stanišić, a Lionel Messi (35) neće po dobrome pamtiti ovu utakmicu. On je dobio najgoru ocjenu, peticu. A dobro ga je 'bocnuo' i Thomas Müller (33) koji je dobio ocjenu dva.

LIGA PRVAKA VIDEO Bayern izbacio Parižane! Josip Stanišić 'sakrio' Mbappéa

- Sve uvijek ide sjajno kad igramo protiv Messija. S druge strane, Cristiano Ronaldo (37) nam je uvijek bio problem kad je igrao za Real - rekao je njemački nogometaš, ali onda 'stao na loptu':

- Prema Messijevom nastupu na Svjetskom prvenstvu imam najveći respekt. Individualno je odigrao nevjerojatno, nosio je cijelu momčad. Sad je u PSG-u, nije mu lako igrati u takvoj momčadi jer je teško postići ravnotežu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pametnijiodtebe 09.03.2023.

    Messi i Mbappe su solidni igraci, vidjet cemo kako ce funkcionirat protiv najboljih na svijetu - Modrica i Benzeme

  • Janka Puszta ZDS 09.03.2023.

    Inati se Slavonijo.

  • OneOfMany 09.03.2023.

    đabe arapima sva lova svijeta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare