To je to što me zanima!

Stanko Poklepović: Ovdje je uvijek bilo dosta dobrih igrača

Okolnosti su diktirale da nas neko vrijeme nije bilo na ovim prostorima, ali sam siguran da će se suradnja opet uspostaviti, najavio je suradnju Špaco Poklepović
Vidi originalni članak

Osjećam se počašćen prijemom u Hercegovini, kako kod navijača tako i službenih osoba, s kojima smo u kontaktu, rekao je Stanko Poklepović po dolasku u Hercegovinu na mini pripreme i dodao:

- Čelnici Širokog, prvenstveno mislim na generala Miju Jelića, otvoreni su za svaku vrstu suradnje, što je jako dobro, jer je ovaj bazen uvijek davao dosta dobrih igrača. Okolnosti su diktirale da nas neko vrijeme nije bilo na ovim prostorima, ali sam siguran da će se suradnja na svim nivoima opet uspostaviti.

Hajduk je u Široki došao na mini ciklus priprema, kojima želi podići nivo spremnosti kod igrača i testirati neke mlađe snage.

U Hercegovini ćemo testirati Andrićev zglob i u formi podići Tomasova i Anasa, kaže Špaco

- Prvenstveno želimo dignuti Tomasova i Anasa, njih dvojica moraju se vratiti u formu, jer nam njihove dobre igre trebaju u nastavku sezone. Testirat ćemo i Andrića, ukoliko njegov zgolob ne izdrži napore, morat će na operaciju i bez njega ćemo ostati duže vrijeme - otkrio je plan Špaco. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare