To je to što me zanima!

Stao veliki Delpov niz: Isner ga je 'izbombardirao' u Miamiju...

Porazom od Isnera, serija pobjeda Del Potra zaustavila se na brojci 15, osvojio je turnire u Acapulcu i Indian Wellsu te stigao do polufinala Miamija
Vidi originalni članak

Amerikanac John Isner prvi je finalist velikog ATP turnira u Miamiju, on je u polufinalu nadigrao Argentinca Juana Martina Del Potra sa 6-1, 7-6 (2).

Za Isnera je ovo četvrti plasman u finale nekog turnira iz serije "masters 1000", no sva tri prethodna, u Indian Wellsu 2012., Cincinnatiju 2013. i Parizu 2016., je izgubio.

Porazom od Isnera, serija pobjeda Del Potra zaustavila se na brojci 15, osvojio je turnire u Acapulcu i Indian Wellsu te stigao do polufinala Miamija.

U finalu će Isner igrati protiv pobjednika susreta između Nijemca Alexandera Zvereva i Španjolca Paba Carrena.

POLUFINALE:

John Isner (SAD/14) - Juan Martin Del Potro (Arg/5) 6-1, 7-6 (2) 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CiciMici27 31.03.2018.

    Molim strucne komentatore npr Invictus_Zagreb da mi objasne kako Isner koji “srednja zalost” pobijedi Chunga i Delpotra i to puno uvjerljivije nego prevaru Cilica? Ja sam totalno zbunjen nakon ovih rezultata a tako sam vjerovao znalcima koji pljuju Marinu.

  • blokirani_lovac 30.03.2018.

    Kako Isneru nije smetalo delPotrovo “prenemaganje” po terenu???

  • nijetebriga 30.03.2018.

    Isner ima ubojiti servis i return.. Trinaest aseva je servirao Delpo mislim cetiri i tri duple greske dok je Isner imao jednu duplu gresku..Delpo nije bio na nivou, pa onako prvi set predat kao on to ni Borna nije napravio.. covjek je umoran vidi se na njemu ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare