To je to što me zanima!

Stare 'boljke', poznata lica: Cro Cop uživao s Royem Nelsonom

Hrpa poznatih lica bila je na Rizinovu Grand prixu... Od Fujite i Barnetta do Roya Nelsona. Upravo se Mirko Filipović s Big Countryjem družio nakon borbe, a susret su ovjekovječili fotografijom
Vidi originalni članak

Upravo je Roy Nelson bio Mirkov zadnji pravi protivnik 2011. godine. Big Country je tada slavio nokautom u 3. rundi, a bila je to posljednja Mirkova borba u UFC-u po isteku ugovora. Kasnije je odradio još jednu dodatnu, revanš protiv Gabriela Gonzage.

- Druženje sa starim prijateljem - napisao je Roy Nelson na Facebooku.

Nelson je inače poznat kao vrlo šaljiv i dobar lik. Slaže se s velikom većinom boraca i uvijek je pristupačan. A nevjerojatan podatak je da je nekad bio učitelj klincima u osnovnoj školi.

Da, za nepovjerovati! Čovjek koji u najmanju ruku izgleda kao kamiondžija, koji u ruci ima top, pa ako ne i najjači u teškoj kategoriji UFC-a trenutno, bio je učitelj učenika u trećem i četvrtom razredu osnovne škole.

Općenito za Big Countryja kažu da je vrlo pozitivna ličnost, da je otvoren i uvijek sprema na šalu. Drugim riječima, teška je dobričina. Možete li ga zamisliti kako predaje matematiku klincima od 9-10 godina, a zatim ode nokautirati Gabriela Gonzagu? Upravo to.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bonecrusher 30.12.2016.

    Navodno je Roy boy uvidio da mu pivo šteti zdravlju, kondiciji i liniji pa se opametio i ne želi si više upropaštavat zdravlje te je podvukao crtu i prešao na konjake.

  • bonecrusher 30.12.2016.

    Vid' Royevinu staru dobru...osim djeci mogao bi predavati ljudima "Kako pretočiti 12 piva iz krigle u vlastiti želudac" dok se čeka meč i onda polomit protivniku udove, glavu i tijelo prije nego mu se pripiša.

  • pegla4 29.12.2016.

    Mirko legendo! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare