To je to što me zanima!

Stari majstor: Andrej Aršavin asistirao za fantastičnu golčinu

Kod ruskog veznjaka uvijek je postojala 'umjetnička crta', što dokazuje i maštovita asistencija suigraču Leandreu Tawambi protiv Akzhayika iz Uralska
Vidi originalni članak

Kazahstanski nogomet u velikom je rastu. Nakon što je prošle sezone Astana igrala u skupini Lige prvaka, vlasnici klubova odlučili su još više ulagati u svoje klubove kako bi postali što konkurentniji u Europi.

Jedan od takvih primjera je i Kairat Almaty koji je ove sezone doveo Andreja Aršavina (35), jednog od najboljih ruskih igrača svih vremena. Legendarni igrač Zenita igrao je u Arsenalu od 2009. do 2013. gdje se skroz etabilirao u europskom nogometu. 

Ipak, karijera mu od odlaska iz Londona ide silaznom putanjom, a kroz medije se spominjao se i manjak interesa za nogomet jer ga više privlači modni dizajn.

Kod njega je uvijek postojala 'umjetnička crta', što dokazuje i maštovita asistencija suigraču Leandreu Tawambi protiv Akzhayika iz Uralska. Sam finiš kamerunskog napadača prava je majstorija, dok je čitava akcija pravo malo remek djelo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Exterminator 04.06.2016.

    Neuspjeli pokušaj asistencije i na kraju lijep gol ..asistencija ništa posebno

  • Toško 04.06.2016.

    Najobičnije dodavanje, bzvz skroz, ali gol je nešta, svaka čast!

  • jedini1950 03.06.2016.

    Asistencija bzv

Komentiraj...
Vidi sve komentare