To je to što me zanima!

Stariji i popularniji: Ćiro je opet veća faca od Bilića...

SVI GLEDAJU BIH: Pripreme reprezentacije BiH u Hrvatskoj prati mnogo publike i medija. A u kamp “kockastih” u Sloveniji danas rijetko tko svraća
Vidi originalni članak

Na ulazu u hotel u Novom Vinodolskom stoji Edin Džeko, čovjek od tridesetak milijuna eura. Okružili ga navijači, a on nekoliko minuta mirno, s osmijehom na licu, potpisuje autograme. Zatim jedan intervju, pa drugi, pa fotografiranje s navijačima... Gore u Čatežu, pred hotelom je otprilike jednako vrijedan napadač, ali oko njega nikog. Eduardo da Silva posljednjih dana nije potpisao ni jedan autogram. Jednostavno, nije imao kome.
Ćiro se priprema za važnu utakmicu s Portugalom, Bilić za “bezveznu” s Lihtenštajnom. U Novom Vinodolskom je vreva, svi su oko Ćire i igrača, tribine su i na treningu ugodno popunjene.
- Na trening može doći tko god želi, gledati cijelo vrijeme. Što znači zatvoriti trening za javnost - rekao je Ćiro prije no što je petnaestogodišnjaka Alena Bečića s tribine pozvao da na treningu popuni momčad i zaigra u napadu s Džekom. Pljesak Ćiri, koji je uvijek za “raju”. Jedna od prvih naredbi bila je:
- Navijačima i medijima uvijek morate biti na raspolaganju. Čujem li da ste nekog odbili, naj..... ste.
Euforija se osjeti na svakom koraku.
- Trening je otvoren za javnost samo 15 minuta, a molimo sve i da ne se zadržavaju predugo u hotelu - poručio je u ime Slavena Bilića glasnogovornik reprezentacije Davor Gavran. U Čatež ovih dana dolazi tek nekoliko novinara, nije došao još niti jedan navijač. A i Bilića je dosad malo tko vidio. Nema ga ispred hotela ni na presicama, zadnji izlazi i na onih 15 minuta otvorenog treninga. Na tribinima, naravno, nikoga. Iako je i Biliću nedostajao igrač da popuni momčad. Kažu da je bilo mnogo lijepih golova, da je Dudu sjajno pogodio rašlje. Ali nema tko zapljeskati.

HOĆE LI IGRAČI VADUZA IGRATI PROTIV HRVATSKE?
Zorislav Srebrić uvjerava navijače da će Lihtenštajn doći u najjačem sastavu iako u subotu u Vaduz stiže milanski Inter na prijateljsku utakmicu. Takvu bi feštu malo koji igrač htio propustiti, pa nije nemoguće da klub zatraži od saveza da oslobodi igrače.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Choly 13.11.2009.

    @bosna I ja se nadam da ce preziviti al pogledajmo realnost manje je nas sto je volimo nego onih sto je mrze...Znas na koga mislim...Al pricamo o nogometu:

  • DadaZu 13.11.2009.

    E moja glupava Nacijo i ne samo mi nego cijeli Balkan... Nisu BOSANCI navijali za Tursku, navijali su Muslimani iliti Bošnjaci ako vam tako odgovara...

  • god of war 13.11.2009.

    J smatram da BiH nema izleda...Hrvaz sam,i uz ćiru smo bili kad nas je odveo do 3 miseta bna SP-u,a BiH nema toliki kadar da bi se suprostavila Portugalu...navijat ću lagano za BiH zbog Ćire,ali ajmo realni bit,nema izgleda BiH iz najvećeg poštovanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare