To je to što me zanima!

Start za zatvor, a sucima trebao VAR?! Kopačkom mu uništio lice

Bivši nogometaš Rome Leandro Castán stravičnim je startom nokautirao golmana Douglasa Friedricha. Sudac isprva nije vidio udarac pa je sve morao provjeriti putem VAR-a nakon čega mu je dosudio crveni karton
Vidi originalni članak

U 33. kolu brazilskog prvenstva u Rio de Janeiru igrali su Vasco da Gama i Bahia. U borbi za ostanak u ligi dogodio se težak start domaćeg stopera Leandra Castána na golmana Bahije Douglasa Friedricha.

Bivši nogometaš Rome Leandro Castán, koji je inače igrao i za Torino,Cagliari i Sampdoriju, monstruozno je udario golmana i tako zaradio izravan crveni karton. 

Momčad Vasca išla je u napad prema gostujućem šesnaestercu, a zatim je u 78. minuti dosuđen slobodan udarac. Castán je doslovno nokautirao Friedricha te mu je toliko snažno 'sjeo' kopačkom na glavu da su mu ostali krvavi tragovi na desnoj strani lica. 

Lopta je završila u mreži nesretnog Friedricha koji se držao za glavu i u bolovima ležao na terenu dok su igrači Vasca slavili vodstvo.

Njegovi suigrači potrčali su do suca pokušavajući mu objasniti da je ozlijeđenom Friedrichu potrebna liječnička pomoć, nakon čega je glavni sudac odlučio cijelu situaciju provjeriti putem VAR-a.

Nije bilo dvojbe da se radi o teškom prekršaju zbog čega je glavni sudac Castánu pokazao crveni karton i poništio gol domaćina. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 02.02.2021.

    Ovaj više nebi smio obući niti jedan dres po meni.

  • skipi 02.02.2021.

    Van iz nogometa.....

  • 02.02.2021.

    Ma ovoga treba na sud! 🤬

Komentiraj...
Vidi sve komentare