To je to što me zanima!

Štedljivi LeBron James ide na utakmice i treninge biciklom

Najbolji košarkaš svijeta iznenadio je svoje obožavatelje nakon što je snimljen kako na domaće utakmice i treninge dolazi - biciklom. Kaže da tako održava formu...
Vidi originalni članak

LeBron James vjerojatno je najbolji košarkaš današnjice, a svojim potezima na utakmicama oduševljava sve svoje navijače u Miamiju. No nedavno je otkrivena i skromna strana popularnog Kralja.

Naime, King James ponekad na treninge i domaće utakmice u American Airlines Arenu dolazi - biciklom. Za dolazak na posao Jamesu tako treba čak 40-ak minuta pedaliranja.

- Neću prestati dolaziti biciklom na posao. Puno mi je ljepši put do dvorane, a i tako mogu održavati formu - komentirao je LeBron nakon što je na Twitteru objavljena njegova fotografija u punoj biciklističkoj spremi. Košarkaš je tako iskoristio i gužvu na cestama Miamija uzrokovanu maratonskom utrkom pa je na posao došao vjerojatno i brže no što bi to napravio automobilom. A i uštedio je na benzinu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • god of war 02.02.2012.

    "LeBron James vjerojatno je najbolji košarkaš današnjice"...e moj novinaru! il' si veliki obožavatelj LeBrona ili si izgubio smisao za realnost, al nek te napomene, danas je Kobe24Bryant najbolji košarkaš današnjice(broj 24 označava mu broj na drsxu ako nisi znao), a kako igra, preteći će iJordana..al do tad ko živ ko mrtav...!

  • JBOO7 31.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dadomatos 31.01.2012.

    hahahaha poskupio benzin i kod njih pa mora na biciklu ić na posao jer mu plaća ne pokriva gorivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare