To je to što me zanima!

Stepančić završio s PPD-om? "Sljedeća mi je adresa Pariz"

Desni vanjski igrač PPD Zagreba Luka Stepančić potvrdio je kako će od sljedeće sezone nastupati za PSG. Kako je ozbiljno ozlijeđen, možda prije neće ni zaigrati
Vidi originalni članak

Luka Stepančić možda je odigrao svoju posljednju utakmicu za hrvatskog prvaka PPD Zagreb. Hrvatski rukometni reprezentativac potvrdio je kako će od sljedeće sezone nositi dres najbolje francuske momčadi Paris Saint-Germaina.

- Trenutačno sam još uvijek igrač Zagreba i sve mi je vezano za Zagreb, ali ovo mi je zadnja sezona. Je li sljedeća adresa Pariz? Jest - poručio je desni vanjski igrač "plinara" za HRT.

Desnom vanjskom igraču Zagreba "propalo" je koljeno u pokušaju promjene smjera dvije i pol minute prije kraja utakmice sedmog kola skupine A Lige prvaka, na gostovanju kod Flensburga (28-27) 11. studenog.

Operaciju popucalih prednjih križnih ligamenata 25-godišnjak će obaviti u petak, nakon čega mu slijedi oko šest mjeseci oporavka. Nada se kako će biti spreman do ljeta i Olimpijskih igara u Riju na koje se Hrvatska još treba kvalificirati.

Za pariški sastav već dvije godine nastupa pivot Igor Vori (35), kojega je novi izbornik "kauboja" Željko Babić izostavio s popisa za pripremni turnir Croatia kup održan početkom ovog mjeseca u Umagu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SMRDIGUZZ 30.11.2015.

    Dobar dečko mozda u Parizu prestane solirati toliko

  • LovroZG 30.11.2015.

    Šteta što se momčad iz godine u godinu osipa, mogli bi ponovno biti u vrhu europskog rukometa da zadrže igrače

  • cucopljuco69 30.11.2015.

    odličan igrač zaslužuje Pariz, osim ako prije tamo ne grune bomba

Komentiraj...
Vidi sve komentare