To je to što me zanima!

Stephens pomela Keys, osvojila US Open i uzela 4 mil. dolara

Njezin put od početka ljeta bio je zaista fantastičan. Stephens je sezonu počela kao 975. tenisačica svijeta, a pobjedom na US Openu skočila je na 17. mjesto na svijetu
Vidi originalni članak

Večeras je na rasporedu muško finale US Opena, a dok se čeka okršaj Rafaela Nadala i Kevina Andersona (22 sata), Sloane Stephens (24) i Madison Keys (22) odradile su žensko finale. Poprilično ekspresno.

Američko žensko finale bilo je gotovo nakon svega sat vremena. Stephens je pomela Keys 6-3, 6-0 i osvojila svoju prvu Grand Slam titulu.

- Još uvijek mi se nije sve sleglo kako treba. Ali čim malo legnem, čim se opustim i razmislim o tome shvatit ću da sam ja uistinu osvajačica US Opena - rekla je 24-godišnja Stephens.

Ona je odradila sve kako treba. Bila je mirna, upisala 10 winnera i samo šest neprisiljenih pogrešaka dok je Keys bila prilično napeta i napravila čak 30 pogrešaka te praktički pobijedila samu sebe.

A njezin put od početka ljeta bio je zaista fantastičan. Stephens je sezonu počela kao 975. tenisačica svijeta i ubrzo drastično napredovala. Pobjedom na US Openu skočila je na 17. mjesto na svijetu, a svoj skor u WTA finalima poboljšala na 5-0. Zaista impresivno.

Pobjedom na centralom terenu Arthur Ashe osvojila je 3,7 milijuna dolara, najveći iznos u karijeri. Pogledajte njezinu neprocjenjivu reakciju nakon što je primila ček na taj iznos.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • simunicevdom 10.09.2017.

    4 Miliona za dva seta. Pljuc

  • hbcro7 10.09.2017.

    Nagrada za povratnicu godine sigurno ide Stephens. Svaka čast i Keys-dvije operacije ručnog zgloba u godinu dana. Nije niti njoj bilo lako propuštati po par mjeseci sezone zbog toga. Obje su izuzetno fizički jake. Mnogi nazivaju Serenu muškarcem jer je jaka a i ove cure su jake, kao i Vandewenghe koja je izgubila u polufinalu.

  • silaaa 10.09.2017.

    Ko se je mogao nadati da ce igračica koja je pauzirala godinu dana nakon teske ozlijede osvojiti grand slam. Prije samo 40dana je bila iza 950og mjesta a danas 17. A keys je imala neku laganu povredu pred kraj meca u polufinalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare