To je to što me zanima!

Sterling spreman za 'pucačinu' u Rusiji: Pohvalio se tetovažom

Raheem Sterling odigrao je odličnu sezonu u dresu Manchester Cityja, a novom tetovažom nagovijestio je da bi jednako dobar mogao biti i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Vidi originalni članak

Raheem Sterling uživao je u dobroj sezoni u dresu Manchester Cityja, a zasigurno se nada da će dobru igru nastaviti i s reprezentacijom Engleske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje počinje za nešto više od dva tjedna.

Na treningu reprezentacije je novom tetovažom skrenuo svu pažnju na sebe. Pohvalio se 23-godišnjak automatskom puškom na potkoljenici, što bi značilo da je spreman svojim 'pucnjevima' dovesti momčad Garetha Southgatea do slavlja.

Sterling se ove sezone pokazao kao jedan od boljih igrača u Premier ligi. Uvjerljivo je sa Cityjem osvojio naslov prvaka te Carabao kup. Postigao je 23 gola u 46 nastupa te dodao 17 asistencija.

Sada još samo mora osvojiti izbornika Garetha Southgatea, za kojeg se piše kako je bijesan na Sterlinga zbog kašnjenja na trening. Engleska prvenstvo otvara protiv Tunisa 18. lipnja, a u grupi će se još sastati s Panamom i Belgijom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivan575 29.05.2018.

    Kao malom tatu su mu ubili puskom i tada si je obecao da nece dirnut pusku u zivotu,tetovirao si je na desnoj nozi zato sta je desnjak pa kao puca sa desnom za one koji ne vjeruju stavio je to na insta story

  • Trollaš_me 28.05.2018.

    Seljak britanski haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare