To je to što me zanima!

Sterling: Što je Magic Johnson napravio u životu? Ima AIDS

Kakav to muškarac ima spolni odnos sa svakom curom i zarazi se HIV-om? Je li on netko koga bi trebali poštovati, napao je kontroverzni vlasnik Clippersa Johnsona
Vidi originalni članak

Vlasnik LA Clippersa Donald Sterling dao je intervju za CNN dva tjedna nakon što ga je NBA liga kaznila doživotnom suspenzijom zbog rasističkih komentara , a umjesto da pokuša popraviti svoj narušeni imidž, dolio je još ulja na vatru.

Nakon što je priznao da je napravio veliku pogrešku pogrdnim komentarima na račun Afroamerikanaca, na zub je uzeo svojeg kritičara, legendarnog Earvina Magica Johnsona .

- Veliki Magic Johnson, što je on napravio u životu? On ima AIDS - rekao je Sterling, misleći na virus HIV-a kojim se zarazio bivši košarkaš LA Lakersa .

- Kakav to muškarac ima spolni odnos sa svakom curom i zarazi se HIV-om? Je li on netko koga bi trebali poštovati i govoriti našoj djeci o njemu. Mislim da se treba sramiti sebe i povući se . Što je učinio za crnce - upitao je Sterling voditelja Andersona Coopera .

Kontroverzni Sterling osim doživotnog izgona iz NBA lige, kažnjen je s 3 milijuna eura nakon što su objavljene snimke na kojima vlasnik Clippersa govori ženi da ne dovodi crnce na utakmice.

- Ako sam išta krivo rekao, ispričavam s e. Johnson je dobra osoba, ali ne mislim da je dobar primjer djeci. Je li nešto napravio da pomogne manjinama? To nije način na koji inače razgovaram, ne pričam o ljudima.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Beton Bosne 13.05.2014.

    ova bolid je totalno poludio, pa u Indoneziji da pitas za Magica Johnsona i nekakvog Sterlinga, bas bi me zanimalo sto bi rekli sto je tko napravio :O veliki Mr. Triple Double :)

  • hilo 13.05.2014.

    nitko nije pratio nba dok nisu dosli Bird i Magic, njihovo rivalstvo je zasluzno za popularnost nba i ovaj je frajer samim tim zaradio milijarde

  • mariokempes 13.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare