To je to što me zanima!

Sterlingu naoružani lopovi upali u kuću. Unutra mu je bila obitelj

U kući je nestalo gotovo sve čega su se mogli dočepati, a imalo je vrijednost. Čini se da je bilo dobro isplanirano, rekao je izvor blizak obitelji. Još se ne zna hoće li se Sterling vratiti na Mundijal
Vidi originalni članak

Engleska je s uvjerljivih 3-0 prošla kroz Senegal te izborila europski klasik s Francuskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Ono što je i prije utakmice upalo u oči je izostanak jedne od najvećih zvijezda Gordi Albiona, Raheema Sterlinga (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema objavi engleske reprezentacije na društvenim mrežama, Sterling je bio “nedostupan iz obiteljskih razloga”, no priča se rasplela i nogometaš Chelseaja je, ustvari, hitno odletio kući kako bi na licu mjesta riješio problem s policijom.

Jer dok je Sterling bio u Dohi, pljačkaši su mu provalili u dom u Engleskoj i to dok mu je obitelj bila u kući. BBC navodi da su razbojnici bili naoružani.

- U kući je nestalo gotovo sve čega su se mogli dočepati, a imalo je vrijednost. Čini se da je bilo dobro isplanirano - rekao je izvor blizak obitelji.

Krilni napadač igrao je u prvim dvjema utakmicama skupine, ubilježivši pritom gol i asistenciju protiv Irana u pobjedi 6-2. Nije poznato hoće li se vratiti na turnir, ali pretpostavlja se da hoće.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.12.2022.

    Pa neće valjda meni provaljivati. Meni bi još ostavili na stolu tisuću kuna i pismo isprike.

  • XM12 04.12.2022.

    Bogastvo se stice znojem, cuva sa strahom a rastaje se sa suzama.

  • gadno jebem 04.12.2022.

    Ekipa iz njegovog plemena

Komentiraj...
Vidi sve komentare