To je to što me zanima!

Steven Gerrard propušta utakmicu protiv Hrvatske

Liverpoolov kapetan zbog ozljede prepona neće igrati protiv Andore 6. rujna, ali ni protiv Hrvatske četiri dana kasnije na maksimirskom stadionu
Vidi originalni članak

Problemi s preponama u posljednje su vrijeme konstanta u životu Stevena Gerrarda. Mučile su ga prepone tijekom priprema, a ništa se nije promijenilo ni kada je sezona startala. Dapače, tijekom akcije reprezentacije, utakmice protiv Češke, bol je postajala sve jača, a utakmica protiv Standarda u 3. pretkolu Lige prvaka označila je kraj dvojbi...
- Steven mora na operaciju. U dogovoru s liječnicima tako smo odlučili. Ne radi se o posebno kompliciranoj operaciji, ali očekuje ga najmanje 15 dana stanke - rekao je menadžer Liverpoola Rafael Benitez, koji je očajan zbog ozljede svoga glavnog igrača.
Benitez će bez Gerrarda morati ovaj vikend, a vjerojatno kapetan Redsa neće moći ni protiv Manchester Uniteda. No nama je važnije da Gerrard sigurno neće igrati protiv Hrvatske, što će biti velik problem za Fabija Capella. Igra Engleske u posljednjoj provjeri protiv Češke nije bila osobita, a jedina svijetla točka u toj je utakmici bio - Steven Gerrard.
Veznjak Liverpoola nije igrao u Maksimiru ni u prošlom ciklusu kvalifikacija. Tada zbog žutih kartona. Ne bi bilo loše da i ishod na kraju bude isti. U jesen 2006. zabili su Eduardo i 'krtica'. Ovoga puta nema Eduarda, ali krtica je valjda spremna... Kad već Gerrard nije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cromagnon 28.08.2008.

    dobro je...

  • slavonac 91 28.08.2008.

    ferenc-šta to?pa nebi im ni on pomogao ;)

  • Ferenc16 28.08.2008.

    too!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare