To je to što me zanima!

Stigao iz NBA-a! Teodosić je u Bologni izazvao ogroman delirij

Premda su ga htjeli mnogi velikani, CSKA i Maccabi u prvom redu, 32-godišnji razigravač izabrao je klub koji vodi srpski izbornik Aleksandar Đorđević
Vidi originalni članak

Miloš Teodosić vraća se u Europu. Odnosno, već se vratio. Prije nekoliko dana potpisao je trogodišnji ugovor vrijedan 6,5 milijuna dolara s bolonjskim Virtusom koji će mu biti prvi klub nakon epizode u NBA ligi i LA Clippersima za koje je posljednju utakmicu odigrao još u prosincu prošle godine i od tada - slušao ponude.

Premda su ga htjeli mnogi velikani, CSKA i Maccabi u prvom redu, 32-godišnji razigravač izabrao je klub koji vodi srpski izbornik Aleksandar Đorđević. Radi se o 15-rostrukom talijanskom prvaku i dvostrukom europskom, ali koji je posljednji put to bio još 2001. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S Teodosićem, sigurno najvećim pojačanjem još od tih slavnih dana, sada će napasti 16. naslov prvaka, a nekadašnjoj zvijezdi Olympiakosa i CSKA-a Virtusovi navijači priredili su doček odmah u zračnoj luci. Treba li uopće reći da je nastao pravi delirij čim se ukazao?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • juniorx1 16.07.2019.

    U zadnja 3 dana bilo je cca 50 objava na ovom portalu o susjedima..da vas nije mozda netko otkupio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare