To je to što me zanima!

Stigla je i zadnja kazna za EL: Hajduku 30.000 € zbog Intera

Uefa je poslala i posljednju europsku 'čestitku' Hajduku zbog pirotehnike na gostovanju kod milanskog Intera. Time se ukupna kazna popela na 120.000 eura
Vidi originalni članak

U ovogodišnjem Hajdukovom izletu u Europu, nedostajalo je zadnje poglavlje, nedostajala je kazna za gostovanje u Milanu, koja je stigla danas. I premda su Splićani kažnjeni s 30.000 eura, malo tko se na Poljudu nije obradovao ovakvom raspletu, pogotovo jer je Hajduk već više puta kažnjen, a prijetila mu je i nova vremenska kazna.

Rekapitulacija ovogodišnjeg izleta u Europu otkriva kako je Hajduk kažnjen s po 30 tisuća eura za svaku od četiri utakmice, dvije protiv Skonta, te dvije protiv Intera, čemu treba dodati i kaznu jedne utakmice bez gledatelja, koju su Splićani, opet zbog pirotehnike, zaradili na prvom ogledu sa Skontom na Poljudu.


Idi na 24sata

Komentari 82

  • dinamo zg u lp 16.11.2012.

    to je kao i kod nas u Zagrebu 5-6 "navijača" koji se vjerojatno nape prije tekme i neznaju kaj će pa rade "uslugu" klubu tako da ih "olakšaju" za x0 000€

  • bbbbb 16.11.2012.

    Sreća njihova da mogu prodati reprezentativa Maloču.Eto potukli se Real i Barca za toga bisera Hajduka.Majko mila,kakvi debili se zovu u reprezentaciju.

  • Spužva 15.11.2012.

    U redu da klub plaća za propuste na svom stadionu ali da plaća za budalaštine navijača na gostovanju mi stvarno nema smisla. Zar ne bi tribala tuđa policija radit svoj posal ako već naša nije u stanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare