To je to što me zanima!

Stigla potvrda: Kostelić sigurno skija na Sljemenu!

Koljeno našeg najboljeg skijaša Ivice Kostelića sve je bolje i više nema sumnje u njegov nastup na Snježnoj kraljici. Ivica skija u srijedu
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko dana intenzivnih treninga u Innerkremsu, iz Hrvatskog skijaškog saveza stiže željno očekivana vijest – nastup Ivice Kostelića u srijedu 06. siječnja na sljemenskom slalomskoj utrci VIP Snow Queen Trophy je - siguran!
Podsjetimo, naš najbolji skijaš, Ivica Kostelić, nakon uspješne operacije meniska desnog koljena i rehabilitacije provedene u Daruvarskim toplicama zadnjih nekoliko dana intenzivno je trenirao u austrijskom Innerkremsu.
- Ivica se upravo iz Innerkremsa vraća u Zagreb, u dobroj je formi, a motivacije za nastup na svom terenu nikad mu nije nedostajalo. Nakon nekoliko dana borbe sa ćudljivim vremenom, uz snijeg koji je noćas napadao i zabijelio Sljeme, ovo je danas još jedna odlična vijest. Zato upućujem poziv svima da dođu na mušku utrku u srijedu 6.1. i bodre Ivicu i ostale naše dečke - rekao je direktor Hrvatskih alpskih reprezentacija Vedran Pavlek.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kolumbo 04.01.2010.

    Bravo majstore... držim ti fige.. nemoj se ozljediti.... uz tebe smo......

  • mkirilenko 03.01.2010.

    ajmo ivek! svis mo uz tebe ko i uvijek

  • user_33155 03.01.2010.

    super.... neću biti razočarana ako ivica ne bude među prvih 5 ili 10, ne očekujem nakon ove ozljede nešto previše već u prvoj utrci, ako bude među 10 ja ću bit jaaakooo zadovoljna

Komentiraj...
Vidi sve komentare