To je to što me zanima!

Štimac je morao tješiti Jurčića nakon utakmice...

Dinamo će sigurno u Amsterdamu biti bolji, Ajax će se otvoriti, a 'modri' će tada sigurno imati više prostora, tješio je Štimac Dinamovog trenera
Vidi originalni članak

S rukama u džepovima utakmicu je gledao uz aut liniju. Štimac nije galamio ni mahao rukama kao Jurčić. Nije ni trebao jer pronašao je način kako srušiti Dinamo. “ Modri” nisu uspjeli zabiti ni s igračem više, nakon što je u 65. minuti isključen Krstanović.
- Samo tako se može igrati protiv Dinama. Primijenio sam Anderlechtov model. S dva bloka obrane prisili smo Dinamo na duge lopte - objasnio je Štimac, koji je također dobio crveni karton. Suđenje nije želio komentiratim, tek je u prolazu dobacio: “Baš krasno suđenje”. Nakon isključenja na putu do svečane lože jedan navijač pljunuo je Štimca. U loži je Zagrebov trener palio cigaretu za cigaretom, ali kraj utakmice nije uspio dočekati na tribini, “sakrio” se u kancelariju predsjednika kluba Dražena Medića. Nakon velike pobjede nad Dinamom i Mamićem osmijeh mu nije silazio s lica. Bio je “najsretniji čovjek u Hrvatskoj”.
- Takav sam bio i kao igrač, nikoga se nisam bojao, a to je najvažnije. Mnogi klubovi kod nas čim vide Dinamo ili Hajduk izgube i prije nego što izađu na teren. Sve respektiramo, ali se ne bojimo, jer za sve ima načina. Bitan je taj pristup - kaže Štimac.
Krunoslav Jurčić kao da je predvidio poraz svoje momčadi.
- Nismo imali dovoljno individualne želje, brzine, nismo bili dobri. Osciliramo i ne znam kako ćemo izgledati u četvrtak protiv Ajaxa u Amsterdamu. Naravno da me sve to zabrinjava - priznao je Jurčić.
Pokušao je Jurčića utješiti kolega Štimac.
- Bit će to sasvim novi Dinamo. Ajax će se otvoriti, napadati i Dinamu će biti puno lakše igrati - prognozirao je Zagrebov trener.

JEDNOM PREŠLI CENTAR I ZABILI
Robert Kovač kaže da “modri” nisu bili dovoljno dobri i da nisu znali probiti blok Zagreba.
- Branili su se, jednom ili dva puta prešli centar i uspjeli su zabiti. Protiv Ajaxa će biti bolje, biti će to sasvim druga utakmica - kaže Kovač-

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_40922 18.10.2009.

    AKO U OVOJ DRŽAVI IMA TKO DA NAŠTIMA NOGOMETNU UTAKMICU ONDA JE TO TANDEM MAMIĆ-ŠTIMAC

  • brnjica102 18.10.2009.

    Sta se taj stimac puse pa svi dobro znamo da je dinamo dao zagrebu 3 boda...

  • fiume87 18.10.2009.

    štimac tješi jurčića...a mamić broji eure.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare