To je to što me zanima!

Štimac je odustao: To je 'laku noć, Hrvatska', misija je gotova

Moja misija je završena. Poštujem odluku Ministarstva jer sam legalist. Prihvatit ću pranje ruku Mlakara i Fuchsa, 'laku noć, Hrvatska', rekao je za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Igor Štimac odustao je od borbe za za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon što je Ministarstvo uprave, odnosno Ured za opću upravu, odbilo njegovu žalbu na izbor Vlatka Markovića, Štimac se više ne misli niti kandidirati.

- Moja misija je završena. Poštujem odluku Ministarstva jer sam legalist. Prihvatit ću pranje ruku Mlakara i Fuchsa, da mi neće niti odgovoriti nakon što smo četiri mjeseca radili na tome. To je 'laku noć, Hrvatska' - rekao je Igor za Sportske novosti.

Kaže kako ga je Vlatko na izboru za predsjednika HNS-a pobijedio s jednim, ali ukradenim glasom. Namjerava se odmoriti i ne zna hoće li se vratiti u hrvatski nogomet.

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • berislae1 09.07.2011.

    zadnje riječi Igora Štimca su bile...čuvajte mi Jodla,dajte mu čokolino prije spavanja,kupite mu smoki,a kad ide na kupanje u kadu stavite mu naramenice...ohladite mu flašicu...zatim je otišao,tj. pobjegao da ne mora Reni vratiti 1 milijun eura ili Sočkoviću stan!

  • atilla sb86 09.07.2011.

    the end ! gem set meč! metla! igore,zbogom,ne doviđenja nego zbogom...

  • biberrr 09.07.2011.

    Dobro je! Shvatio je Štimac tko je pravi gazda! Biti ćemo prvaci još bar 10 godina u nizu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare