To je to što me zanima!

Štimac novi trener Zadra: Čuo sam se s Ćirom Blaževićem...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Znam da igrački kadar nije u najboljem stanju, ali aktivirat ću sva svoja poznanstva i prijateljstva za dovođenje jačih igrača, rekao je Igor Štimac, novi trener NK Zadra
Vidi originalni članak

Igor Štimac preuzeo je klupu Zadra. Štimac je naslijedio Ćiru Blaževića koji je podnio ostavku te krenuo u tešku misiju spašavanja Zadra. Nakon jutarnjeg treninga Štimac je predstavljen u hotelu Kolovare.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trebat će nam puno rada, strpljenja i sreće. Nadam se da ćemo ostati u ligi. Znam da igrački kadar nije u najboljem stanju, ali aktivirat ću sva svoja poznanstva i prijateljstva za dovođenje jačih igrača te uz postojeće igrače nadam se dobrom rezultatu - rekao je Igor Štimac kojem je Zadar četvrti klub koji trenira u prvoj hrvatskoj ligi.

- Vratio sam se u hrvatski nogomet i moji motivi su isključivo sportski. Čuo sam se s Ćirom, poželio mi je sreću u Zadru. Apeliram i na grad da nam pomogne - kazao je Štimac , a na pitanje je li istina da je uplatio 300.000 kuna za plaće igrača, kaže:

- Moja je stvar kome ću i hoću li davati svoj novac - rekao je Štimac.

Dino Stanin/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 23

  • JuroSport 09.01.2015.

    čovek koji je z reprezentacijom uspel dvo pot zgubiti od škotske nebre biti trener niti v 4. županijski ligi, bole da se pokrije po glavi i ostavi nogometa

  • miro0704 08.01.2015.

    e tek ste sada nahebali zadrani ahahahahahah

  • arsenal 19 08.01.2015.

    Sretno Igore

Komentiraj...
Vidi sve komentare