To je to što me zanima!

Štimac: Pozvat ću Halilovića i priključiti stožeru Krstičevića

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac najavio je da će za susret sa Škotskom pozvati Alena Halilovića, a u stožer ulazi i bivši trener Hajduka...
Vidi originalni članak

Dvojbe više nema, Igor Štimac će za akciju 'Škotska i Portugal' pozvati Alena Halilovića. 

- Poziv Haliloviću je već definiran. Vjerujem u njega, željan sam sudjelovati u razvoju njegovih nogometnih vrlina, koje će u budućnosti, siguran sam, za Hrvatsku značiti jako puno - kazao je Štimac, koji se samo nasmijao na pitanje hoće li Halilović prihvatiti poziv.

 Najavio je još nekoliko iznenađenja, a lako je moguće da bi poziv mogao dobiti i napadač Splita Ante Rebić. 

- U prvom dijelu priprema sigurno neću imati na raspolaganju pet, šest, možda i sedam igrača. Prije svih Rakitića, Modrića i Mandžukića, kojima sezona završava tek 1. lipnja, upitno je što će biti sa Schiledenfeldom, Pletikosa će možda u dodatne kvalifikacije za ostanak, Srna i Eduardo priključit će se na zagrebačkom dijelu priprema... Zato ću pozvati nekoliko mladih igrača, koji će nam u Međugorju popuniti broj. Želim ih vidjeti iz blizine. No o imenima više za nekoliko dana.

Pitanje je što će biti sa Sammirom, koji je bio na desetodnevnom odmoru u Brazilu.

- Tu nije ništa sporno, sve radimo u dogovoru s Krunom Jurčićem. Njemu pripreme za novu sezonu počinju već 10. lipnja, morali smo raditi na tome da osvježi Šimunića, koji je na odmoru do utorka, isto kao i Sammir. Oni više nemaju pauze, nakon reprezentativne akcije priključuju se Dinamovim pripremama, tako da moramo biti jako oprezni kod tih stvari.

Na okupljanje bi trebao stići i Niko Kranjčar.

- Kranjčar dolazi, u treningu je, igrao je za drugu momčad i želim ga vidjeti. Niko je dio našeg tima - kazao je izbornik, koji je najavio osvajanje sva tri boda, te popunu stožera iz kojeg su otišli Jurčić i Tudor. 

- Mišo Krstičević će se definitivno priključiti stožeru, čekamo samo da formalno riješi svoj poslovni odnos s Hajdukom da bismo to i ostvarili. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • user_268620 19.05.2013.

    ako se mali tako dugo mora mislit oceli igrati za HRVATSKU nemora ni dolazit !!!

  • ManituApach 18.05.2013.

    odgovor Antunu 33,prvo se malo sportski informisi!!!znas li ko je Mario Stanic?ako me pamcenje sluzi karijeru je zavrsio u Celziju! E malo antune 33 Stanic je rodjeni Sarajlija,od malih nogu trenirao i igrao u Zeljeznicaru iz Sarajeva,a ta skola nekad,a napreduje posliej rata bila je jaca i od dinamove skole fudbala,pa onaj Zivkovic igrao u Leverkuzenu kad je on igrao ligu prvaka,Neven Subotic bosanski srbin iz B.Luke.....a jel to Mladen Petric ikad igrao HNL ligu?tolike jake igrace imate da vam za svetinju igraju i nekakvi polutanci Sammiri hahahahah.....haj kupi pamet maajke ti!!!

  • ping-pong 18.05.2013.

    haha Ovaj će u stožer zvati i Keruma! Koja mafija!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare