To je to što me zanima!

Štimac u rangu Bilića i Cice, samo je Ćiro bio uspješniji

Uspješni od svih bio je 'trener svih trenera', Ćiro Blažević je u prvim kvalifikacijama, onima za EP 1996., ostvario sve četiri pobjede. Igor je uspješan kao Slaven i Cico
Vidi originalni članak

Igor Štimac sjeo je na klupu Hrvatske i startao teškim porazom od Švicarske i blijedom igrom protiv Makedonije u Maksimiru. No, mjesec dana kasnije atmosfera oko reprezentacije je puno bolja, a izbornik na kontu ima 10 bodova nakon četiri kola kvalifikacija za SP.

To je drugi najbolji start Hrvatske u kvalifikacijama za neko veliko natjecanje, a uspješni su kao Štimac bili Slaven Bilić i Zlatko Kranjčar. Bilić je u kvalifikacijama za Euro 2008. i 2012. imao također 10 bodova nakon četiri kola, kao i Cico u 'kvalama' za SP 2006. godine. 

Uspješni od njih bio je 'trener svih trenera', Ćiro Blažević je u prvim kvalifikacijama, onima za EP 1996., ostvario sve četiri pobjede. Zanimljivo, Ćiro je i vlasnik najgoreg starta, uoči Mundijala u Francuskoj, na 'računu' smo imali samo šest bodova nakon uvodna četiri kola. 

Treba i spomenuti da smo se svaki put plasirali na natjecanje kada smo imali 'tih' 10 bodova u četiri kola...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • damirel 19.10.2012.

    sinovi moji reko bi im ćiro sada,nemožete vi meni vode donijet,i bio bi u pravu to je jedini trener koji je napravio nešto imao ekipu i bio gospodin

  • kantrida 18.10.2012.

    niti jedan od ovih navedenih nije trener. oni pokusavaju to biti. ciro je nesto i postigao ali svi zajedno ne mogu ni do koljena Tomislavu Ivicu.

  • drmm 18.10.2012.

    Broncu,koja je u Francuskoj osvojena....nitko ne može uzeti Čiri,tadašnjim igračima i cjelokupnom Hrvatskom narodu...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare