To je to što me zanima!

Štimčev poklon mladoj repki srušio je Ukrajinu u gostima!

Ante Rebić i Mateo Kovačić priključeni su U-21 reprezentaciji koja je pobijedila u Ukrajini 2-0 u kvalifikacijama za Euro 2015. godine. Rebić i Kovačić bili su najbolji
Vidi originalni članak

Hvala izborniku Igoru Štimcu što nam je dao Rebića i Kovačića. Igor me nazvao nakon Beograda i rekao mi da šalje Antu i Matea iako nema velik kadar za Koreju, rekao je izbornik U-21 reprezentacije Niko Kovač uoči gostovanja u Ukrajini.

Hrvatska je u drugoj utakmici kvalifikacija za Euro 2015. godine srušila Ukrajinu u Lavovu 2-0 na krilima sjajnog Ante Rebića i Matea Kovačića.

Upravo je dvojac Kovačić-Rebić zaslužan za vodeći gol.

Mateo Kovačić u 16. minuti utakmice fantastično je asistirao Rebiću koji bez problema zabija za 1-0. Samo tri minute kasnije - šok. Hrvatska vodi 2-0. Ponovno je Rebić bio kod lopte. Sjajni napadač Fiorentine dodao je Marcelu Brozoviću koji je samo malo dotaknuo loptu i tako prevario domaćeg golmana.

Hrvatska je igrala sjajno. Posebno je dobro to izgledalo u sredini terena gdje je sve konce vukla Interova desetka Mateo Kovačić. Hrvatska je do kraja bez većih problema zadržala vodstvo i uzela tri boda.

Ovo je druga pobjeda mladih kockastih u kvalifikacijama za Euro 2015. godine. Hrvatska je u prvom kolu deklasirala Lihtenštajn 5-0 i čvrsto drži prvo mjesto na ljestvici. S nama je još u skupini Švicarska.

U-21, kvalifikacije za Euro 2015. godine:

Ukrajina - Hrvatska 0-2 (Rebić 16, Brozović 19)

Idi na 24sata

Komentari 111

  • kamujikobajaši 10.09.2013.

    ajmo mladi budite bolji od starih

  • cudak 1 10.09.2013.

    ovaj štimac je obična napuhana ljudina iz svakog njegovog pokreta vidi se da nije sa sela

  • Venucci 10.09.2013.

    Zna Kovač poslozit ekipu, bravo dečki

Komentiraj...
Vidi sve komentare