To je to što me zanima!

Štimčeva 'četvorka' prekrižena i okrenuta naopako na Poljudu

Na ulazu u Odjel za članstvo 'Našeg Hajduka' pripadnici Torcide objesili su dres Igora Štimca i prekrižili njegov broj četiri koji je nekad nosio u momčadi splitskih 'bilih'
Vidi originalni članak

Obračun Igora Štimca i 'Našeg Hajduka' svakim danom sve više se pretvara u natjecanje tko će koga više uvrijediti, zapravo tko će niže pasti u pokušaju da 'spusti' drugome.

Novo poglavlje netrpeljivosti koja traje već jedno vrijeme, a eskaliralo je Štimčevim gostovanjem u emisiji 'Bujica' gdje je voditelj ničim izazvan uvrijedio pokojnog vođu Torcide Žana Ojdanića, ispisala je Torcida danas na ulazu u Odjel za članstvo.

Na Poljudu danas visi naopako okrenut Štimčev dres, a u odnosu na trenutak kad je ova fotografija snimljena netko je još dodao i crnu traku kojom je Štimčevu 'četvorku' prekrižio. 

Neprimjereno i prije svega morbidno, ali ništa drugo nije ni za očekivati s obzirom da ni jedna ni druga strana očito nemaju namjeru prestati vrijeđati. 

Igora Štimca pokušali smo kontaktirati za komentar, ali do ovog trenutka nije bio dostupan.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • majkl70 22.12.2018.

    Teški uteg hajduku ja upravo udruga naš hajduk.Štimca mrze jer je u pravu.Podrška Štimcu, borac na terenu i izvan njega.

  • brancco30 22.12.2018.

    Nigdi u svitu nema da navijaci (klosari nepismeni) Vode klub!Zato je i tako!

  • humscro 22.12.2018.

    A Štimac je bio zadnji vojnik koji je mogao držati Hajduk u korak s Dinamom, ili barem probati. Ovo što ovi rade, Hajduk nije zaslužio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare