To je to što me zanima!

Mesić poput Xhake i Shaqirija: Pozirao je s dvoglavim orlom...

Shaqiri i Xhaka golove protiv Srbije slavili su tako što su od ruku napravila znak albanskog dvoglavog orla što je posebno razbjesnilo Srbe koji su tražili suspenziju od dvije utakmice. A tek kad vide Stipu Mesića...
Vidi originalni članak

Fifa je objavila kako je novčano kaznila Xherdana Shaqirija i Granita Xhaku, igrače kosovskog podrijetla koji igraju za Švicarsku zbog proslave golova na utakmici protiv Srbije. Švicarska je slavila 2-1, Xhaka je zabio za 1-1, a Shaqiri za pobjedu.

ZBOG TUČNJAVE Stigla kazna! Zbog incidenata navijača HNS plaća 11 tisuća €

Obojica su golove slavila tako što su od ruku napravila znak albanskog dvoglavog orla što je posebno razbjesnilo Srbe koji su tražili suspenziju od dvije utakmice. 

Srbe bi mogao taknuti i bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić koji je pozirao pokazujući isto što i strijelci za Švicarsku protiv Srbije...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Red_army 27.06.2018.

    Jadno za Mesića. Imao sam bolje mišljenje o njemu. Ova idiotska provokativna poziranja sa balavcima su adekvatnija sa smranadera nego za njega. Stari je prolupao.

  • 27.06.2018.

    Mesić je u usporedbi sa Kolindom ozbiljan predsjednik.

  • Riesige Eier 27.06.2018.

    Vidjela žaba di se konj potkiva pa i ona digla nogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare