To je to što me zanima!

Stipe Miočić je u glavnoj borbi večeri izgubio od Dos Santosa

Stipe Miočić izgubio je od Juniora dos Santosa u glavnoj borbi večeri. Sva tri suca odlučila su u korist Brazilca. No Stipe nije razočarao. Nije bio nimalo impresioniran
Vidi originalni članak

Stipe Miočić (32), UFC-ov borac hrvatskih korijena, izgubio je u glavnoj borbi večeri protiv Brazilca Dos Santosa nakon jednoglasne sudačke odluke. 

Miočić bi, da je pobijedio. vjerojatno dobio šansu za borbu za naslov. Iako je bio sjajan u prve dvije runde, sve ostalo bilo je u znaku Brazilca.

Sva tri suca presudila su u korist Brazilca (49-46, 49-46, 48-47). Dos Santos je pobjedom protiv Miočića ostao na dva poraza u UFC-u, oba od Velasqueza.

Stipe je dobro krenuo u borbu. Nije bio impresioniran. No kako je borba odmicala, Dos Santos je sve više dominirao. Trenutak koji je možda prelomio borbu je udarac Dos Santosa u trećoj rundi. Naš je borac navalio na Brazilca, ali je ostavio otvoreni gard, Dos Santos pogađa lijevom rukom, Stipe pada. Brazilac je od tada držao sve u svojim rukama i na kraju jednoglasno slavio nakon pet rundi.

Stipe Miočić u kolovozu ove godine prvi put došao je u Hrvatsku. Stipe je podrijetlom iz Rtine pokraj Zadra. Kaže kako su mu najdraži specijaliteti s naših prostora, a jedanput je na trening donio bakinu sarmu. 

Jedva se izvukao od navale kolega.

Luka Stanzl/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 55

  • Torcaast 21.12.2014.

    Ako netko zeli downloadati evo link:http://tinyurl.com/mqbud4s

  • Torcaast 21.12.2014.

    Steta,ali JDS je vrhunski borac i vrhunski profesionalac koji ima veliku reputaciju i bilo bi malo nerealno ocekivat da ga dobije iako je pokaza odlican otpor,odluka definitivno nije tribala biti jednoglasna,ali borce s takvom reputacijom moras nokautirat da bi pobijedio tako je to,respekt i za Miocica i za JDS-a

  • ZlatkoZlatar 17.12.2014.

    Neka onaj tko zna izbaci neki link ili sajt di ima cijeli meč ako neko zna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare