To je to što me zanima!

Stipe Pletikosa sačuvao mrežu za Celtic protiv drugoligaša!

Pobijedili su Škoti u glavnome velškom gradu Cardiff City 1-0, a 32-godišnji Hrvat odradio je posao dobro. Branio je smireno i sigurno i vjerojatno će dobiti ugovor
Vidi originalni članak

Hrvatski golman Stipe Pletikosa nastupio je u srijedu za Celtic iz Glasgowa u prijateljskoj nogometnoj utakmici koju je momčad Neila Lennona odigrala kod engleskog drugoligaša Cardiff Cityja...

Pobijedili su Škoti u glavnome velškom gradu 1-0, što znači da je 32-godišnji Hrvat odradio posao dobro. Branio je smireno i sigurno, a pretkraj utakmice čak je i jednu tešku, visoku povratnu loptu uspio fino iskontrolirati i odigrati na slobodnog suigrača. Odigrao je svih 90 minuta.

Pletikosa još nije dobio ugovor. Lokalni mediji očekuju da bi mu ga Lennon mogao dati nakon ove utakmice, koju je odradio kao probu.

Jedini strijelac za pobjedničku momčad, koja je istrčala u kombiniranom sastavu, bio je 22-godišnji irski napadač Anthony Stokes u 33. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 11 BILI 21.07.2011.

    prije deset godina goal.com je svrstao pletikosu medju sedam najboljih golmana na svitu. ko neviruje neka provjeri.

  • Marko_V 21.07.2011.

    Ajmo Stipe, samo naprijed!! Iako je zadnjih nekoliko godina proveo na klupi, covjek je marljivo trenirao i nece mu dugo trebati da dodje u pravu formu!! Dosao je u godine kada su golmani najzreliji i kada bi ostao u Celticu to bi mu bio potez karijere!!

  • simba_m 21.07.2011.

    Imao je šansu da brani u pravom klubu, ali je odbio i time si srozao karijeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare