To je to što me zanima!

Stipić: Osijek? Opasan iz penala

Moja ekipa je tim koji ima sposobnost pobijediti Osijek. Nadam se da će magija ovih riječi inspirirati moju ekipu. Kakav umor?! Idemo se opet igrati i uživati, poručio je Stipić
Vidi originalni članak

Poraz u Puli i pobjeda nad Varaždinom učinak je Slaven Belupa u prva dva kola proljetnog dijela sezona. Treće Koprivničane vodi u Slavoniju, na noge Osijeku koji vodi trku za naslov prvaka Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osijek je jedna ambiciozna organizacija koja kreira novi poredak moći u hrvatskom nogometu. Ekipa igra tvrdo, lukavo i pod svaku cijenu na rezultat. Ne zanima ih ocjena dojma. Statistika govori da postižu malo golova iz igre, ali su zato jako opasni i uspješni iz kaznenih udaraca, kornera i slobodnih udaraca - najavio je Slavenov trener Tomislav Stipić današnje gostovanje (16:00) i vratio se na dvoboj s Varaždinom koji je njegova ekipa riješila u svoju korist s 2-0.

- U prvom trenutku nakon utakmice osjetili smo olakšanje i bili puni dopamina, ali nismo bili iznenađeni rezultatom i pobjedom. To je plod našeg zajedničkog rada. Polako, ali sigurno slažemo kockice. Ostvarujemo solidne rezultate i ekipa počinje izbacivati i stvarati jake pojedince. Kada se dečki iz spoznaje svoje kvalitete još više opuste, za očekivati je da se klupko još bolje zakotrlja.

Inače, tradicija Slavenu ne ide u prilog uoči Gradskog vrta gdje su zadnji put pobijedili još u prosincu 2014...

- Moja ekipa je tim koji ima sposobnost pobijediti Osijek. Nadam se da će magija ovih riječi inspirirati moju ekipu. Kakav umor?! Idemo se opet igrati i uživati - završio je Stipić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Superheroj s Podunavlja 02.02.2021.

    Zar Mamićevi plaćenici u komentarima nemaju život? Opsjednuti su Osijekom i Hajdukom. Ne shvaćam kako netko na taj način može živjeti.

  • ojhrvatskamati 02.02.2021.

    hnsu je od koristi da mađari ostanu u Osijeku pa ih se gura...ovo je zadnja prilika Osijeku da nešto osvoji i pokuša ući u LP, inače mađari dižu sidro...neki su već i otišli...trošilo se nemilo a nikakvi rezultati, zato se i uzelo Bjelicu kao zadnju šansu, ne uspije li..ostaju samo teški dugovi...

  • donfabio 02.02.2021.

    Kad Osijek tolko los, koji igrac Slavena moze igrat i prvoj postavi Osijeka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare