To je to što me zanima!

Stiže novi igrač: Grant nakon samo 3 mjeseca napušta Zadar

Amerikanac je u kolovozu stigao kao rješenje za zadarske probleme, ali već nakon tri mjeseca napušta klub. Zadar sada traži novog organizatora igre, a on bi mogao stići već do utakmice s Cibonom
Vidi originalni članak

Zadar mora u potragu za novim organizatorom igre jer Malcolm Grant napušta klub. Stigao je u kolovozu kao rješenje za zadarske probleme, a sada već nakon tri mjeseca odlazi...

Postalo je to jasno nakon što Grant nije igrao u pobjedi nad sinjskim Alkarom 99-71 na otvaranju sedmog kola Premijer lige

O statusu 30-godišnjeg Amerikanca je nakon susreta govorio trener Zadra Ante Nazor.

- Vrlo vjerojatno je odigrao svoju posljednju utakmicu - rekao je Nazor pa dodao:

- Morat ćemo potražiti igrača koji će na toj poziciji moći odgovoriti zahtjevima Zadra. Želim da on ima liderske karakteristike i da vodi momčad. Tražimo igrača koji će imati napadačku i obrambenu agresivnost.

Nazor je potvrdio da će se Zadar vjerojatno bez velike štete izvući iz ugovora s Amerikancem i da će novi igrač doći već do utakmice s Cibonom.

Grant je stigao u Hrvatsku ljetos nakon što je prošlu sezonu proveo u redovima litavskog Nevežisa i kazahstanske Astane. Prosjek u ABA ligi mu je 11.9 koševa i 3,6 asistencija po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DraženMuhvić 15.11.2018.

    Kupiti novog playa koji ima liderske karakteristike i da vodi momčad? I da ima napadačku i obrambenu agresivnost? OK, ajmo redom (slobodni agenti). Mario Chalmers? Ty Lawson? Aaron Broks?

  • miki hr 15.11.2018.

    Pametni Longin uništio je klub do kraja,Ivanova nije htio ostaviti,a doveo je doslovno nikoga. Osim Božića sve ostalo je za ništa. Tuga i jad.

  • Munjeigromovi_1 15.11.2018.

    Žali bože imena i tradicije kad lupezi drže konce vec 20 godina i ne puštaju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare