To je to što me zanima!

Što će reći Beusan za Dinamov prvi gol? Prednost napadaču?

Mateo Beusan, koji je u posljednje vrijeme imao nekoliko ovakvih situacija za procijeniti, voli reći da se u ovakvim situacijama daje prednost napadaču, ali i da to 'pravno' može biti zaleđe
Vidi originalni članak

Dani Olmo pogodio je za 1-0 Dinama u Vinkovcima, navijači koji su bili u liniji s pomoćnikom vikali su 'ofsajd, ofsajd', ali zastavica je ostala dolje.

Mateo Beusan, koji je u posljednje vrijeme imao nekoliko ovakvih situacija za procijeniti, voli reći da se u ovakvim situacijama daje prednost napadaču, ali i da to 'pravno' može biti zaleđe, kao što je ustvrdio za Milanov gol Rijeci.

Čini se da ovdje imamo sličnu situaciju.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Mora se priznati da ni kut kamere nije bajan, ali svakako će biti zanimljivo čuti što će Oko sokolovo reći o Dinamovom vodećem golu u Vinkovcima. Kao i o penalu na Henriquezu koji je Soudani pretvorio u 3-1. Taj video pogledajte OVDJE

Emisija Stadion je ponedjeljkom na HRT-u.

 
Idi na 24sata

Komentari 32

  • 01.10.2017.

    Kome to trebaju Beusanove analize? Svatko mora sam procijenit.

  • LIJEPA LI SI 01.10.2017.

    Nema govora o zaledju,gol cist . Kazneni udarac IZNUDJEN simuliranjem,naravno da je sudac kriv sto je nasjeo ali ovakvo padanje treba retroaktivno kaznjavati crvenim kartonom pa bi toga bilo puno manje .

  • rk10 01.10.2017.

    Po kojim kriterijima ovo moze bit zalede?

Komentiraj...
Vidi sve komentare