To je to što me zanima!

Što će reći? Zdravko Mamić u srijedu ima izvanrednu presicu

Tema je puno, Dinamo i blamaža protiv Albanaca, hrvatska reprezentacija, napadi na njega u Dalmaciji i ranjavanje u Bosni i Hercegovini. 'Presica' je u srijedu u 13 sati
Vidi originalni članak

Obraćanje Dinamovog savjetnika zakazano je za srijedu u 13 sati iz Maksimira.

Što će reći Zdravko Mamić? Tema ima koliko hoćete: Stanje u Dinamu nakon blamaže protiv Albanaca, transfer rok koji će u Dinamu htjeti što prije zaboraviti, novi trener 'modrih', napadi na njega u Dalmaciji i ranjavanje u Bosni i Hercegovini, suđenje u kojem ga terete za lopovluk u Dinamu, izvlačenje novca iz kluba...

Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem direktoru "Dinama" Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru u Osijeku se sudi zbog optužbi da su NK "Dinamo", izvlačenjem novca, oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Odlukom sudskog vijeća, zbog višekratnog remećenja reda na glavnoj raspravi, Zdravko ne smije u sudnicu do okončanja dokaznog postupka pa je između dva ročišta stigao i na feštu kraj Vinkovaca gdje je zapjevao s tamburašima.

Nije propustio ni svadbu radikalnog desničara Velimira Bujanca na kojoj je čudesno ozdravio odbacivši štake nakon čega je zaplesao i zapjevao s mladencima na bini.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 92

  • lelalela1 13.09.2017.

    Nebi on toliko lamantirao da mu netko ne cuva ledja. ajde probaj ti nekog kleti i vredjati pa da vidis gdje ces zavrsiti..

  • manu 0811 13.09.2017.

    za dobrim konjem se uvijek prašina diže. Bravo legendo

  • Exterminator 13.09.2017.

    Bilo bi dobro da se pojavi " mučko đ...e i da pita Mamića čime mu se sin bavi trenutno :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare