To je to što me zanima!

Stavi ga i na gol, rasturat će: Mandžo opet najbolji u Juveu

Juveovi fanovi prepoznali su trud napadača na 'privremenom radu' na poziciji lijevog krila gdje se snašao i više nego dobro. Čak toliko da niti osam Higuainovih golova u šest nastupa nije moglo protiv toga...
Vidi originalni članak

Nakon što je za mjesec studeni 2016. proglašen najboljim igračem Juventusa od strane klupskih navijača, istu stvar naš sjajni Mario Mandžukić postigao je i u siječnju.

Juveovi fanovi prepoznali su trud napadača na 'privremenom radu' na poziciji lijevog krila gdje se snašao i više nego dobro.

Čak toliko dobro da u mjesecu dobrih klupskih rezultata te seriji Gonzala Higuaina koji je u zadnjih šest ligaških utakmica zabio čak osam golova!

Mandžin doprinos ipak je za navijače skuplji, a stigao je zabiti neke golove. Protiv Atalante u kupu zabio je gol uz jednu asistenciju pri prolasku Juvea u četvrtfinale, da bi protiv Lazija također asistirao za vodeći gol.

U posljednjoj utakmici 'zebri' protiv Sassuola, Mario je lijepo otvorio akciju za vodeći gol čime je oduševio navijače.

- Njegove inspirirane, all-round predstave u našem dresu donijele su mu simpatije Juventusovih navijača. Mario ne zna drugačije nego davati sve od sebe, i na treningu i na utakmicama - stoji na službenoj klupskoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • strmi007 02.02.2017.

    pa to nisu istine

  • Hrvatina5555 02.02.2017.

    A kada dođe u repku panjina

  • LOLNeki 02.02.2017.

    Koja stoka ovdje komentira, hahaha to su iste vrste likova koji su prije 7-8 godina se spradali sa Modrićem i ismijavali svaki članak na kojem ga se hvalilo zbog jednog razloga a to je da ne daje golove. De ostavite se komentiranja i pratite balet, ako si dva puta u sezoni koja još nije niti blizu gotova bio proglašen igračem mjeseca i to u jednom Juventusu onda znači da nešto vrijediš i da nisi panj kako ga neki vole nazivati. Pazite igrača koji je treći najbolji strijelac hrvatske u ligama petice iza legedni Šukera i Bokšića i drugi strijelac u povijesti reprezentacije nazivati panjem, svako tko to govori trebao bi se pogledati u ogledalo i tamo bi vidio jedno veliko ljubomorno govno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare