To je to što me zanima!

Što je ostalo u HNL-u nakon odlaska L. Modrića?

Dinamo je odlaskom Modrića slabiji nego prošle sezone, a Hajduk se napokon konsolidirao i trebao bi se boriti za naslov prvaka Hrvatske
Vidi originalni članak

Silno će nedostajati Luka Modrić, nemoguće ga je nadoknaditi. Kad nije išlo, loptu se dalo Luki i čekalo da on riješi probleme, izjavio je nedavno Branko Ivanković. Dinamo kreće u sezonu s novom momčadi i pred Ivankovićem je veliki posao.
- Sad ćemo morati biti raznovrsniji, igrači će morati preuzimati odgovornost. Imamo sve preduvjete da budemo brži, ali trebamo vremena za uigravanje.
Bez obzira na neuigranost i nove igrače, Ivanković vjeruje da je Dinamo kvalitetniji od Hajduka, koji je na pojačanja potrošio više od 4 milijuna eura.
- Naš cilj je dvostruka kruna - kaže Ivanković.
Goran Vučević ne želi prognozirati izglede Hajduka, ali tvrdi da je Dinamo ipak papirnati favorit.
- Veseli me što smo sve bolji, ali ne mogu reći koliko zaista vrijedimo. Trebaju nam jače utakmice za takve procjene - rekao je Hajdukov trener.
S Ibričićem i reprezentativcem Kalinićem Hajduk je jači nego prošle sezone, a Dinamo je oslabljen i neće lako do trofeja kao prošle dvije sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Torca Rab 27.07.2008.

    Luka Modric

  • Torca Rab 27.07.2008.

    Govno Maleno

  • Hrc_dinamo 26.07.2008.

    Ništa nije ostalo...samo pustoš :-) Ma da dopeljate cijelu argentinsku i čileansku ligu nijedan igrač iz tih liga nemre zamijenit luku modrića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare