To je to što me zanima!

Što je razlog neočekivano lošim rezultatima Hrvata?

Hrvatska je dosad osvojila jednu medalju, a prije odlaska u Peking najavljivala se "žetva". Zašto naši sportaši iz dana u dan razočaravaju?
Vidi originalni članak

Prije početka Olimpijskih igara očkivalo se da će hrvatski sportaši u Pekingu osvojiti brojne medalje. Nakon najava o dobroj pripremi pričalo se o "žetvi medalja", no dosad je osvojena tek jedna. Osvojila ju je sportašica od koje nitko to nije očekivao, dok su mnogi favoriti za medalje razočarali.
Nakon prvih sedam dana Olimpijskih igara Hrvatska ima samo broncu Snježane Pejčić. Nakon Riječanke koja je iznenadila prvog dana natjecanja, Hrvatska nije osvojila niti jednu medalju. Očekivalo se da ćemo ih dosad osvojiti barem nekoliko, poglavito u plivanju, no naši su favoriti redom razočarali. Sanja Jovanović oprostila se od Pekinga s izrazito slabim rezultatima, najbolji rezultat Duje Draganje je polufinale na 50m slobodno, a ukupno gledano, plivači su ostavili loš dojam. Osim njih, braća Skelin ostvarili su tek plasman u B finale u dvojcu bez kormilara. Donekle je razočarao i boksač Mario Šivolija, a ostaje za vidjeti hoće li sportaši koji još uvijek sudjeluju u natjecanjima promijeniti tijek događaja i donijeti Hrvatskoj velika veselja. Prema nekim mišljenjima, naši sportaši su podbacili zbog promjene klime i vremenske razlike, prema drugim nisu se pripremali kao njihovi konkurenti iz drugih zemalja. Koji je, prema vašem mišljenju, razlog lošim rezultatima u dosadašnjim nastupima na OI? Slažete li se da je na to utjecala promjena klime i vremenska razlika ili se Hrvati u Pekingu nisu najbolje snašli zbog nekih drugih razloga.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • srpko 17.08.2008.

    I bre Hrvati, vazda ste bili nerealni. Šta ste hteli bre. Imate jednu bronzu. Vaterpolisti će vam biti treći, rukometaši, najverovatnije finale. Imate i onu mali Vlašićku što se ripa k\'o da ima opruge na nogama. Pa ne možete uzeti medalje i tamo gde se ne takmičite. U svakom slučaju imaćete jednu medalju manje od Srbije. Čisto da se nervirate. Doduše Skelini su vam podbacili, a od plivača neznam šta ste očekivali. Ipak su oni za sada druga liga, možda u Londonu, kao naši Silađi i Lenđer. Smirite se, malo skromnosti nije na odmet. Zamislite da mi kukamo da su nam fudbaleri podbacili, a oni ne znaju ni kopačke da obuju kako treba. Upamtite, imaćete jednu medalju manje od Srba.

  • motorna pila 16.08.2008.

    dajte, nemojte odmah pesimisti bit! još se igra, još se stigne sve sredit. po ovim nekim izjavama ispada da su sportaši dobri samo kad im zlato sja oko vrata. nije li to malo debilno? uvjek sam ponosna na naše sportaše.

  • JAX 15.08.2008.

    razlog je sto je svjetsko plivanje islo dalje a hrvatsko je ostalo na mjestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare