To je to što me zanima!

Što je s Haalandom? U zadnjih 10 utakmica je zabio tek tri gola

Haaland i De Bruyne su me zamolili zamjenu prije produžetka, baš kao i Akanji. Nisam fan mnogih zamjena, ali nisu mogli nastaviti igrati, rekao je nakon utakmice trener 'građana' Pep Guardiola
Vidi originalni članak

Ove je sezone u dresu Manchester Cityja zabio 31 gol uz šest asistencija, ali mnogi su očekivali - više. Erling Haaland (23) u posljednjih je deset utakmica u svim natjecanjima zabio tek tri gola, dok u dvomeču protiv Real Madrida nije zabio. 

Kad je dolazio iz redova dortmundske Borussije, očekivalo se od njega da će rješavati utakmice, što je dugo i radio, ali u zadnje vrijeme ga i ne ide. 'Građani' su ispali u četvrtfinalu Lige prvaka od Real Madrida, a Erling je ostao na klupi nakon 90 minuta. 

I to svojom odlukom, barem je tako na konferenciji za novinare nakon susreta rekao strateg 'građana' Pep Guardiola.

DRAMA JEDANAESTERACA Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

- Haaland i De Bruyne su me zamolili zamjenu, baš kao i Akanji. Nisam fan mnogih zamjena, ali nisu mogli nastaviti igrati - rekao je katalonski stručnjak.

Neki fanovi su ga 'uzeli na zub' na društvenim mrežama, jednu je šansu poslao u prečku, a drugu nije dobro zahvatio. A ni statistika o 14 izgubljenih posjeda uz 11 točnih dodavanja ne idu mu u prilog. Doduše, valja priznati da je u uzvratu Norvežanin izgledao dobro, radio sve što se njega očekuje, ali nije ispoštovao jednu važnu stavku - zabijanje golova. 

Pred 'građanima' sad su izazovi u Premiershipu i FA Kupu, a Haaland se još stigne vratiti na razinu kakva se od njega očekuje. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Palmanova 18.04.2024.

    opet vise nego Livaja

  • strmi007 18.04.2024.

    Hala Madrid!!!!!!

  • Antonio Hercegovac 18.04.2024.

    Razlika između Mbappea i njega je isto Kylian preuzima odgovornost,i lider je kako u klubu a pogotovo u reprezentaciji.Praktički je sam dogurao Francusku do finala SP.I sada je sa PSG-om u polufinale LP..Uvijek bi prije birao Mbapea  

Komentiraj...
Vidi sve komentare