To je to što me zanima!

Što je sad ovo? Trener Šahtara na 'presicu' je stigao kao Zorro

Paulo Fonseca 1. studenog obećao je da će se obući u Maskiranog osvetnika, Zorroa ako njegov Šahtar prođe u osminu finala Lige prvaka. Šahtar je prošao, a Portugalac ispunio obećanje...
Vidi originalni članak

Ovo je najveselija press konferencija na kojoj sam bio tijekom svoje karijere. Presretan sam. Nadam se da su na nas ponosni ne samo Šahtarovi navijači, već i ostali Ukrajinci, rekao je nakon velike 2-1 pobjede protiv Manchester Cityja trener Šahtara Paulo Fonseca.

Pobjeda je to koja je Šahtar odvela u osminu finala, a presica nakon utakmice bila je sve samo ne obična. Portugalski stručnjak na klupi Šahtara pred novinare je, kao što vidite, došao obučen kao Zorro, nasmijao sve oko sebe i na taj način ispunio obećanje koje je dao 1. studenog ove godine.

- Ako moja momčad prođe u osminu finala, na posljednju press konferenciju doći ću obućen kao moj heroj iz dječačkih dana, Zorro - rekao je tada Fonseca.

A pobjedu i plasman, iako bi na kraju i s porazom prošli dalje, donijeli su mu Brazilci Bernard i Ismaily.

- Hej, pa osvojili smo 12 bodova u skupini s Napolijem, Feyenoordom i Manchester Cityjem, naravno da sam sretan - nasmijao se Fonseca.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivo-špalj 07.12.2017.

    eto čovjek od riječi a ovi naši mamićevi namjesnici...

  • no sleep 07.12.2017.

    seljačija

  • čoviksjuga 07.12.2017.

    Najbolji ždrijeb za bilo kojeg pobjednika skupne faze !

Komentiraj...
Vidi sve komentare