To je to što me zanima!

Što može Dinamo protiv prvaka Armenije i vrućine?

Nogometaši Dinama od 17 sati kreću u svoj prvi ovosezonski europski ispit. Protivnik je Pyunik, ali i užasna vrućina u glavnom armenskom gradu
Vidi originalni članak

U Erevanu, glavnom gradu Armenije, gotovo da se i asfalt topi. Više od 40 stupnjeva dočekalo je igrače Dinama po slijetanju u Armeniju, tako nekako bit će i danas popodne. Po najvećoj žegi, oko 17 sati, Dinamo će igrati protiv navodno vrlo dobrog Pyunika. I ne samo da će biti 40 stupnjeva, već je i nadmorska visina gotovo 2.000 metara. Iako, Dinamo je favorit.
- Ne smijemo se opuštati, dovoljno je da se sjetimo što nam se dogodilo protiv Hazara - upozorio je Mario Mandžukić, koji će protiv Pyunika prvi put zaigrati u napadačkom paru s Grkom Dimitrisom Papadopoulosom. Njih dvojica bit će zaduženi za zabijanje golova, obrana bez Roberta Kovača za čuvanje svoga gola. Koliko povoljan razultat može izvući Dinamo u ovim teškim uvjetima u Armeniji? I sam Kruno Jurčić kaže da momčad još nije u optimalnoj formi. Mogu li to nogometaši Pyunika iskoristiti i izenenaditi Dinamo? Ili će naš prvak najveći dio posla odraditi već u prvoj utakmici?

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Philly76 15.07.2009.

    ja mslim da će biti 0-0

  • gogo ZU 14.07.2009.

    ove godine imaju dobre šanse! sad su nositelji i ako prođu dalje! a nebi im vrućina trebala smetati tolko ako su bolji za klasu! a za ostale..slaven,rijeka,hajduk..pa neka pobjede šta ima veze..samo neka hrv nogomet napreduje! :)

  • bunaboys 14.07.2009.

    ak im zabiju 3 gola , to su kod mene 3 zuje i onda bu sve stimalo.. ajmo , zedan sam.. DINAMO

Komentiraj...
Vidi sve komentare