To je to što me zanima!

Što radiš, Viktore? Imao set i 40-15 kod 5-1 i nekako izgubio

Najbolji svjetski tenisači igraju na zemljanoj podlozi u Rimu, ali neke teniske ikone igraju u njemačkom Heilbronnu. Balazs je napravio čudan preokret protiv Troickog koji je nakon poraza prošao u drugo kolo turnira
Vidi originalni članak

Troickome se dogodila Jana Fett, najkraće je kako možemo opisati nevjerojatan preokret u kojem je Viktor Troicki izgubio od Atile Balazsa. Imao je srpski tenisač vodstvo od 1-0 u setovima i 40-15 kod rezultata 5-1 u drugom setu, ali onda mu se 'srušio sistem'. 

Mađar je stigao do brejka nakon što je Troicki imao četiri meč lopte, a tada je uslijedilo apsolutno rasulo. Viktor je izgubio drugi set, a zatim je ubrzo dobio brejk i u trećem setu (2-0). Vratio je Troicki brejk za 2-1, ali odmah nakon toga izgubio svoj servis, a iskusni Balazs je do kraja držao stečenu prednost i na kraju slavio sa 6-3 u trećem setu (1-6, 7-6, 6-3).

Ali, to nije sve! Troicki će ipak igrati na turniru i to ne u prvoj rundi već u drugoj. Upao je na mjesto 'sretnog gubitnika' koje direktno vodi u drugo kolo. Još jučer su na Twitteru počele kolati glasine kako bi se to moglo dogoditi, a sad s use pokazale istinitima. 

Imaju li prsta u svemu ovome kladionice ili se Viktoru samo otvorila 'crna rupa', ne možemo znati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • otprije poznat policiji_811 15.05.2019.

    mislim da nije zbog klade, nego zato jer LL ide direktno u drugo kolo, a pobjednik mora igrati prvo kolo. idiotsko pravilo, ali tako je bilo

  • ukralo_pokralo 14.05.2019.

    Pfff to je nista. Čilic je imao 2:0, 5:0 i match loptu pa izgubio

  • La_decima_2014 14.05.2019.

    Hitna provjera i kontrola njegovih daljnjih meceva. Zgadi mi omiljeni sport nekim svojim potezima vec od prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare