To je to što me zanima!

Što žele pod bor: Samo im dobri djedica može pomoći

Mamiću bi nekako dobro došla kupnja pravog igrača, Igor Štimac ne bi sa Zagrebom ispao iz Prve HNL-a ako bi se ona još samo malo proširila
Vidi originalni članak

Božićni blagdani vrijeme su darivanja, novih odluka i želja. Svatko želi da mu sljedeća godina bude bolja od prethodne. Izuzetak nisu ni sportaši i sportski djelatnici. Osim za zdravljem i honorarima, neki od njih puni su i drugih želja. Možda ih najviše od svih ima Zdravko Mamić. Na vrhu liste mogla bi biti ona da napokon uloži u pravog stranca. No ne bi Dinamov izvršni dopredsjednik imao ništa ni protiv toga da Uefa promijeni kalendar Europske lige, pa da se posljednje kolo igra na proljeće. Vjerojatno se ne bi bunio ni da ga s tribina prestanu vrijeđati, da Mandžu proda za barem 15 milijuna eura, da se spusti na klupu... Duga je lista Mamićevih želja. Puno je lakše Vlatku Markoviću. Predsjednik HNS-a godinama se odupire svim napadima, za njega “nema nikih problema” i tvrdi da će biti predsjednik dokle god želi.
Mali problem mu je gradnja kampa u Tuhlju. Iako svaki tjedan treba “krenuti prva lopata”, ukrali su kamen temeljac, pa godinama nikako da počne gradnja. Igor Štimac ima samo jednu želju. Proširenjem lige ni Zagreb ne bi ispao iz Prve HNL-a...

ZDRAVKO MAMIĆ
Najbolji dar za Božić Dinamovu gazdi bio bi da kupi pravog igrača stranca. S bratom Zoranom ne uspijeva, možda bi uz pomoć Djeda Mraza to bilo malo lakše.
JOŠKO SVAGUŠA
Predsjednik Hajduka znan je i kao “splitski kralj kolača”, paTorcida baca krafne. Božićna želja mogla bi mu biti da ih prestanu bacati. Ili da ih barem kupe kod njega.
IVO JELUŠIĆ
Košarkaši Cibone nedavno su prijetili štrajkom jer ne dobivaju plaće. Sad su od toga odustali, kažu da će igrati iz gušta. To je i Jelušićeva želja, da nastave igrati iz gušta.
LINO ČERVAR
Hrvatski rukometaši u Austriji će sljedeće godine igrati EP. Izbornik želi da u nekom time-outu konačno kaže nešto suvislo osim “Što ćemo sad? Što ćemo sad?!”.
SLAVEN BILIĆ
Izbornik nije uspio odvesti Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Lijep dar za Božić bile bi mu dvije ulaznice na nagradnoj igri za finale SP-a.
RENO SINOVČIĆ
Poznati poduzetnik i bivši sudac godinama je vanjski suradnik nogometaša Zadra. Za Božić bi mogao poželjeti da ga u klubu napokon prime u stalni radni odnos.
ĆIRO BLAŽEVIĆ
“Trener svih trenera” pleo je jezik s Jurićem, Jurčićem i Jurčevićem. Sad je u Kini, a želja mu je da napokon nauči imena svojih igrača, ali i da ih nauči raspoznavati.
DINO DRPIĆ
Bivši Dinamov nogometaš sve se manje može hvaliti uspješnom karijerom. Nova knjiga supruge možda bi bila spas za obitelj.
VLATKO MARKOVIĆ
Godinama predsjednik HNS-a obećava gradnju kampa u Tuhlju, ali netko je ukrao kamen temeljac. Kad bi ga našli, Vlatko Marković mogao bi nastaviti radove.
NIKOLA VUJČIĆ
Hrvatski košarkaš prije tri godine otkazao je reprezentaciji jer se morao početi spremati za NBA. On bi za Božić želio da se nakon tri godine napokon spremi.
IGOR ŠTIMAC
Uvjeravao je sve oko sebe, a i dalje uvjerava, da je liga sa 16 klubova idealna za Hrvatsku. Možda bi nakon ovakvog “uspjeha” poželio da ligu prošire na 24 kluba.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Puno Dajem Vladi 24.12.2009.

    shota98 u igri pise 22 milijuna eura ali to je puno manje od realne cijene koju su platili za njega

  • sla 24.12.2009.

    Ne može njima ni\'ko pomoći...mogu si pomoći jedino sami sebi..Kako glasni stara narodna: \'\'Uzdaj se use i u svoje kljuse\'\' tako se i ti MAMIĆU uzdaj u domaće dečke..Njima treba dati šansu.... Ako treba i dvije godine biti zadnji u HNL-u al\' treću ćete biti u LIGI PRVAKA !!! Napokon!!

  • josica 24.12.2009.

    Glup clanak !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare