To je to što me zanima!

'Cijelu utakmicu smo se tukli pa na kraju razmijenili dresove'

Pa i prije utakmice sam rekao da bih bio zadovoljna remijem tako da nemam što dodati. Najvažnije je da smo osvojili taj bod, zadržali veliku bodovnu prednost nad Rijekom, kaže Stojanović
Vidi originalni članak

Dinamo je uspješno prebrodio gostovanje na Rujevici. Tako je zadržao četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. 'Modri' su se već po završetku utakmice okrenuli novim izazovima, prije svega prvenstvenom ogledu na Parku mladeži, piše portal Goal.

- Bila je ovo jako teška i zahtjevna utakmica, tipičan derbi u pravoj nogometnoj atmosferi. Uvijek je užitak igrati takve utakmice - rekao je za Goal Petar Stojanović pa nastavio:

- Pa i prije utakmice sam rekao da bih bio zadovoljna remijem tako da nemam što dodati. Najvažnije je da smo osvojili taj bod, zadržali veliku bodovnu prednost nad Rijekom. No sada se sigurno nećemo opustiti u finišu sezone.

U 90 minuta utakmice, Stojanović je vodio žestoku borbu s Romanom Bezjakom. Bilo je udaraca, verbalnih okršaja...

- Hahaha, tako je to u nogometu. Igralo se čvrsto pa smo takvi bili i nas dvojica. Niti jedan od nas nije htio popustiti. Mi smo inače odlični prijatelji, pozdravili smo se prije i poslije utakmice, a na kraju čak i razmijenili dresove - zaključio je bočni nogometaš Dinama i još jednom pozdravio svojeg prijatelja Bezjaka.

A što Stojanović kaže o situaciji u kojoj je trebao biti sebičan i pucati umjesto dodati, je li prvenstvo gotovo i je li Dinamo prvak pročitajte na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kakogod 20.04.2016.

    šustar je odlučio zavlačiti provedbu Zakona o sportu slanjem istoga na davanje autentičnog mišljenja u Sabor. Iako su ga u samom Ministarstvu, gdje ga posprdno zovu Frodo, uvjeravali da takvo što nije potrebno. No, Šustar je time nogometnoj sviti kupio neko određeno vrijeme. I sam Karamarko je preuzeo obranu svog nogometnog pulena (il' je Karamarko zapravo Mamićev pulen, a ne obratno, teško je dokučiti), pa je krenuo u akciju ukidanja "Poreznog USKOK-a", u biti hrvatske verzije IRS-a. Koristeći pri tome besmislenu argumentaciju da takva agencija "smanjuje ulagački interes". Dakle, institucija zadužena za otkrivanje velikih poreznih prijava te pranja novca prema potpredsjedniku Vlade sprječava ulaganja u državu. Ovakva suluda argumentacija, kao i zbilja uporni pokušaji da uništi odjel koji je ukopao Mamića, neke navode na pomisao da iza svega stoji briga za poslove same obitelji Karamarko, koja ima u najmanju ruku zanimljive poslove u Rusiji. Nije nebitno napomenuti kako je i Mamićeva agencija imala svoju ispostavu u Moskvi.

  • Pukovnik10 20.04.2016.

    I nije to baš bila neka tuča.

  • dragecKc 20.04.2016.

    najbolje da si cijeli portal prebacite na goal..

Komentiraj...
Vidi sve komentare