To je to što me zanima!

'Stojimo u istom redoslijedu, a Olić je penale pratio s WC-a! Ne, uopće nismo praznovjerni...'

S 11 godina pobijedila sam Steffi Graf. Taj je dio mog života bio lijep, nažalost prekinula ga je ozljeda s 15 godina... Ali lijepa crtica, dodala je tim menadžerica 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Doista je nesvakidašnje vidjeti ženu na klupi reprezentacije, zato se i pojavio medijski interes za mnom, naglasila je tim menadžerica "vatrenih" Iva Olivari.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je gostujući u Dnevniku Nove TV rekla kako je Katar bio velika nepoznanica, a sebe naziva servisom igrača.

- Ja sam tu za njih, s nekima sam u kontaktu svakodnevno, s nekima rjeđe, sad su nam aktualni kalendari pa dogovaramo kamo ćemo im ih poslati, pa su došle neke nagrade od HOO-a i oko toga se čujemo...

A jedanaesterce je u Katru i protiv Japana i protiv Brazila pratila zagrljena s izbornikom Dalićem. Je li to dio praznovjerja?

- Mi kažemo da nismo praznovjerni, ali zapravo uvijek stojimo u istom redoslijedu. Prvo izbornik, pa ja, pa Vedran. A ako se netko zapitao gdje je bio Olić, on je na prvim penalima otišao na WC pa smo mu i na drugim penalima rekli da je možda najbolje da ide tamo i da ih odande prati - otkrila je Iva.

Zanimljiv je detalj iz njezinog djetinjstva da je bila veliki teniski talent. Toliki da je s 11 godina pobijedila svoju vršnjakinju Steffi Graf!

- Taj je dio mog života bio lijep, nažalost prekinula ga je ozljeda s 15 godina... Ali lijepa crtica, Steffi Graf je uvijek Steffi Graf - zaključila je Iva Olivari za Novu TV.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 30.12.2022.

    Kada pročitam rečenice poput "bila je veliki teniski talent" dobijem očnu mrenu. Takve rečenice stoje da se ukrasi biografija. Iva je u reprezentaciji da brodi i motivira naše vrijedne milijunaše, ups nogometaše i cijeli stožer se čini stručnim osim najvećih stručnjaka Olića, Mandže i Ćorluke.

  • bečar-bečar 30.12.2022.

    ...svi se mi napalimo NA NEŠTO? ola voli kratke i žestoke udarce,ne lobovanje ...to ola 🤣

  • zaladilo 30.12.2022.

    Kakon nisu praznovrjedni a dalič oša pješke kod gospe od međimurja da bidnemo barenko 3.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare