To je to što me zanima!

Stojko: Aci skidam kapu, uzeo je momčad kad nitko nije htio

Zvao sam Darija, no nije se javio. Poslao sam mu poruku i očekujem da će se javiti, rekao je Stojko Vranković na predstavljanju novog izbornika Ivice Skelina
Vidi originalni članak

Uzeli smo tri, četiri dana da se emocije malo slegnu i tek onda smo se našli s Acom. Razgiovor je isključivo vođen oko utakmice koju smo izgubili od Rusa, rekao je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković na predstavljanju novog izbornika reprezentacije.

Umjesto Ace Petrovića na klupu reprezentacije sjeda Ivica Skelin.  

- Ja Aci skidam kapu jer uzeo je reprezentaciju kad to nitko nije želio. Napravio je odličan posao u Torinu, odličan rezultat u Riju. No dogodila se ta utakmica s Rusijom i morali smo reagirati - priča Stojko.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Puno se u posljednje vrijeme spominje i nezadovoljstvo Darija Šarića, no ponajbolji hrvatski košarkaš nikome se ne javlja, povukao se u samoću i ignorira pozive čak i od najuže obitelji. Ni predsjednik nije iznimka. 

- Zvao sam Darija, no nije se javio. Poslao sam mu poruku i očekujem da će se javiti.

Acin nasljednik bio mu je ujedno i prvi pomoćnik na Eurobasketu.

- Nije fer da pričam što nije bilo dobro jer sam bio prvi suradnik Aci. Skupa smo to prodiskutirali i pokušali napraviti najbolje. Nužna je jedna smjena generacija i jedna grupa igrača koja je manje igrala sad je na vratima reprezentacije - kaže Skelin.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • auraandrej 16.09.2017.

    Još jedan tv serviser

  • IgorP_1 16.09.2017.

    Evo jednog misljenja nehrvata, zasto za trenera ne uzeti jednu legendu kao sto je Kukoc, (ne mora biti on, imate vi jos velikih) jednostavno neko ko je zapravo postigao neke rezultate, covjek koji se zna nositi s pritiskom... Moje je misljenje da imate sjajan tim, ali u vodjstvu nesto ne stima, motivacije manjka, a po meni je to na treneru da podigne... Imate jednog Sarica, Bogdanovica, ma to su svjetske klase, hej, prema svim ostalim ekipama morali ste bar u polufinalu biti... Pozdrav iz R. Srpske

  • 16.09.2017.

    skinit ću ja tebi kapu i onom šta izgleda napušen 24/7 i onom propalom trenerskom uhljebu kad odstupite iz hks-a. da su barem nazora doveli, a ne ovog podobnog dinovog pajdaša. Bija je prvak Nizozemske. hahhahhahhah koja kvalifikacija. Ono da sve pošalješ u mp3.

Komentiraj...
Vidi sve komentare