To je to što me zanima!

Stop muškarcima: Na utakmici Fenera samo su žene i djeca!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zbog huligana je Fener kažnjen tako da je protiv Manisaspora ulaz muškarcima bio zabranjen. Stadion je svejedno bio ispunjen pripadnicama ljepšeg spola u dresovima
Vidi originalni članak

Na Fenerbahčeov Şükrü Saracoğlu stadion stane točno 50.509 gledatelja. Zbog huligana je Fener kažnjen tako da je na utakmicu protiv Manisaspora u ponedjeljak ulaz muškarcima bio zabranjen. Mogli su doći samo žene i djeca mlađa od 12 godina. U klubu su očekivale prazne tribine.

A kad ono šok! Pozitivni naravno. Bile su pune i ljepše no inače. Na tribinama 46.000 ljudi, sve puno pripadnica ljepšeg spola u dresovima i djeca. Jedinstven i neponovljiv događaj. Fener je odigrao samo 1-1, ali su svi bili oduševljeni. 

- Ovaj će mi događaj vječno ostati u sjećanju, bila je tako zabavna i ugodna atmosfera - rekao je kapetan Alex.

Igrači su prije početka utakmice u publiku bacili cvijeće, a red su čuvale, iako nisu bile potrebne, isključivo policajke. Čak je i gostujuća momčad, prvi put ikad na tom stadionu, dobila pljesak...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • canucks 21.09.2011.

    Samo sto ovdje se moze primjetiti i poneki muskarac.. I to stariji od 12 god!

  • ozujaner 21.09.2011.

    Upravo sam vidio prilog na tv. Kamera je šarala po ženskoj publici i ....jebote!!!! Nisam vidio ni jednog ružnog komada! Turkinje??! Ja sam još u šoku!

  • ecolozzi 21.09.2011.

    I radi rezultata počupali su sve stolice i kamenovali policiju, silovali pingvine u obližnjem zološkom, te pojeli svu janjetinu u kvartu.Alkohol je tekao u potocima, a pojedinci od silne droge nisu mogli ni izaći sa stediona te i danas obitavaju tamo.;-)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare