To je to što me zanima!

'Strah me bombardirati igrače informacijama da ih ne zbunim'

Normalno je da su svi igrači na treninzima davali više nego dosad jer se žele dokazati novom treneru. No želim da stalno bude tako, rekao je Dražen Anzulović
Vidi originalni članak

Šest dana nakon što je preuzeo klupu Cibone, Dražena Anzulovića večeras (18 sati) očekuje novi debi. Protiv Hemofarma “vukovi” love zalet za nastavak sezone i nadoknađivanje zaostatka za konkurencijom.

- Normalno je da su svi igrači na treninzima davali više nego dosad jer se žele dokazati novom treneru. No želim da stalno bude tako - rekao je Zula, koji je unio puno novosti u rad momčadi. Međutim, polako.

- Strah me bombardirati ih svim informacijama da ih ne zbunim. Idemo malo pomalo.

Amerikanaca još nema. Prva dva izbora odbila su Cibonu jer imaju ugovore, ostali su još neprovjereni igrači bez europskog iskustva.

- Zbog toga bih ih uzeo samo do kraja sezone. Trebaju nam još dva igrača jer nemamo dovoljnu širinu za sve što nas čeka do kraja sezone - rekao je Anzulović dodavši kako će mu večeras svi igrači biti na raspolaganju te da bi se za tjedan dana punim treninzima trebao priljučiti i Marin Rozić. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • europav22 04.01.2011.

    zula!!! igrač koji ti treba se zove marshall strickland! fanatstični playmaker! http://www.youtube.com/watch?v=rVvmg81sGHo brz, fantastičnog šuta, pregled igre..

  • mujagić 04.01.2011.

    stipčeviću smrade fala kurcu sto si posa ca iz Zadra

Komentiraj...
Vidi sve komentare