To je to što me zanima!

Strah u Rimu i Londonu, Pao treba samo jedan bod

Rimljanima je dovoljan i bod, a Chelseaju treba pobjeda protiv Cluja za ‘mir u kući’. Panathinaikos za prolaz treba bod protiv Ciprana u Ateni
Vidi originalni članak

Bojim li se ispadanja? Pa, vjerojatno malo tko misli da zaista možemo ispasti, ali sami smo krivi što smo se uopće doveli u situaciju da do zadnjega kola moramo strahovati za prolazak u drugi krug, rekao je menadžer Chelseaja Luiz Felipe Scolari uoči utakmice protiv otpisanoga Cluja u posljednjem kolu Lige prvaka.
Iako je Chelsea ipak drugi svijet za Rumunje, u Londonu se još dobro sjećaju remija u Cluju u drugom kolu, koji bi u nekom nevjerojatnom raspletu mogao biti kao koban. Chelsea može ispasti jedino ako ne pobijedi Cluj, a Bordeaux pobijedi u Rimu. No i veća smo čuda viđali u Ligi prvaka.
- Francuzi su u psihološkoj prednosti jer im na Olimpicu igra samo pobjeda. Ali baš tako i mi moramo igrati. Na pobjedu, bez kalkulacija i onda neće biti nikakvih problema - rekao je trener Rome Luciano Spalletti, koji će u vatru gurnuti i oporavljenog Mirka Vučinića.
- Prije početka natjecanja svi su favorizirali Romu i Chelsea, a na Bordeaux su zaboravili. Upamtit će nas - poručio je strateg Bordeauxa Laurent Blanc.

GALINOVIĆ I RUKAVINA TREBAJU BOD PROTIV ANORTHOSISA
Kako god završila utakmica Panathinaikosa i Anorthosisa, ciparskim navijačima Atena će zauvijek ostati u dobrom sjećanju. Plasman u Ligu prvaka, izboren u grčkoj metropoli protiv Olympiacosa u kolovozu, najveći je uspjeh ciparskog nogometa, a u zadnjem kolu pobjedom mogu osigurati prolazak u drugi krug.
Panathinaikosu, naših Marija Galinovića i Ante Rukavine, dovoljan je i bod protiv Ciprana, koji imaju puno problema u momčadi i teško je vjerovati da će izbaciti još jednu veliku grčku momčad.
Temuri Ketsbaia ne može računati na Savija, koji se ozlijedio u ciparskom derbiju protiv APOEL-a, a upitan je nastup i obaju golmana.
- Puno smo napravili već time što smo ušli u Ligu prvaka, sve ostalo je bonus. Već smo u prvoj utakmici pokazali da možemo dobiti Panathinaikos i tako ćemo se postaviti i u ovoj utakmici - rekao je Ketsbaia i dodao da Anorthosis nema što izgubiti, a može puno dobiti.

BARCA S REZERVAMA
Trener Barcelone Josep Guardiola ne želi ništa riskirati uoči derbija s madridskim Realom ove subote, pa će na utakmici protiv Šahtara izvesti potpuno “šaren” sastav. Barca će protiv Srne i društva igrati bez Xavija, Messija, Valdesa, Puyola, Hernyja, Alvesa, Tourea i Marqueza. Šahtar također nema previše motiva. U drugi krug ne mogu, a na proljeće će sigurno igrati u Kupu Uefe

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 09.12.2008.

    jedno je sigurno grci prolaze

  • mato_swe 09.12.2008.

    zanimljivo...barcelona - sahtar 2 ...roma - bordeaux 1, chelsea - cluj 1...panathinaikos - anarthosis X2, werder - inter 1,2...basel - sporting 2...

Komentiraj...
Vidi sve komentare