To je to što me zanima!

Strahovit nokaut Soldića: Pet minuta protivnik dolazio k sebi

KROŠE IZ PAKLA Bio je to strahovit kroše od kojeg su se Bohreru oči izvrnule, a tijelo utegnulo. Srušio se na tlo i tako ostao ležati nekoliko minuta dok nije došao k sebi
Vidi originalni članak

Poljski KSW večeras je u Gliwicama održao priredbu pod brojem 46 u kojem su nastupila dva hrvatska borca. Riječ je o zvijezdi promocije Robertu Soldiću (15-3) i Antunu Račiću. Obojica su ostvarila impresivne pobjede od kojih je posebno dojmljiva bila ona Soldića.

Pomniji pratitelji poznaju Soldića još iz dana FFC-a pa znaju o kakvom sjajnom stand-up borcu je riječ. Nedavno je vratio pojas protiv Dricusa Du Plessisa sjajnim nokautom i tako se revanširao Južnoafrikancu za težak poraz nokautom u prvom okršaju.

Današnji protivnik bio mu je Brazilac Vincius Bohrer s kojim se sastao u catchweightu do 80 kilograma. Soldićev pojas u velteru danas nije bio ulog. Budući da su obojica inače velteraši, nisu imali problema sa zadovoljavanjem gornje granice.

Borba je krenula očekivano - Soldić je standardno snažno krenuo prema naprijed i u razmjenu udaraca. I nekoliko sjajnih direkata i krošea sjelo je Bohreru u lice sve do ubojitog lijevog krošea sredinom prve runde koji je Brazilca poslao na tlo.

Bio je to strahovit kroše od kojeg su se Bohreru oči izvrnule, a tijelo utegnulo. Srušio se na tlo i tako ostao ležati nekoliko minuta dok nije došao k sebi.

Soldić je uz hrvatsku zastavu i taktove Thompsonove "Geni, kameni" proslavio novu veliku pobjedu u najpopularnijoj europskoj MMA promociji.

Dominacija Račića

Do treće pobjede u KSW-u stigao je bantamaš Antun Račić (22-8-1), također borac koji se na veliku scenu probio preko FFC-a. Bio je bolji od Sebastiana Przybysza (4-2).

Dubrovčanin je bio bolji borac kroz sve tri runde koristeći agresiju protiv višeg borca na nogama i dominaciju u parteru, iako je Przybysza prijetio pokušajima submissiona do samog kraja meča.

U trećoj rundi “Killer” je krošeom uzdrmao Poljaka i nakon uspješnog rušenja treću rundu dominirao na podu, ali je Przybysz na samom kraju meča zaprijetio opasnom giljotinom.

Ipak, nije bilo dovoljno za preokret i Račić je dominacijom stigao do nove vrijedne pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • jale2112 02.12.2018.

    Čestitam gospodine

  • trixforkidz 02.12.2018.

    Zvijer je lik.

  • mr mike 01.12.2018.

    jaki smo u borilackim sportovima.. opce poznato da imamo dobru genu

Komentiraj...
Vidi sve komentare