To je to što me zanima!

Strašni navijači Atletica! Stigli ispred hotela 'nabrijati' igrače

Dok igrači Atletico Madrida prolaze kroz posljednje taktičke zamisli s trenerom, navijači madridskog kluba nemaju mira. Došli su ispred hotela podržati Godina i suigrače, a potonji je sve snimio i objavio
Vidi originalni članak

Atletico Madrid i Leicester City večeras igraju prvi četvrtfinalni susret Lige prvaka u Madridu, točnije na kultnom stadionu Vicente Calderonu. 

Stotine navijača madridskog kluba nisu se mogle strpiti do 20.45 sati večeras, već su uoči utakmice odlučile odšetati do hotela u kojem su 'Rojiblancosi'. Sudeći po navijanju ispred hotela, atmosfera će na Calderonu biti užarena! Atletico će imati dostojnu podršku na tribini, a zahvalio im se i sam Diego Godin koji je objavio video ispred hotela na Instagramu: 

- Aupa Atleti! Najbolji navijači na svijetu - napisao je uz video.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • karamba00 12.04.2017.

    Jel si možete zamislit da bi recimo ovi navijači bojkotirali vlastiti klub i ne došli na utakmicu zato jer se igra na veliki petak? Hahahaha fala bogu pa ne jer ljubav prema klubu se ne pokazuju bojkotom protiv vlastitog kluba, ovi naši tzv. "navijači" su najveća bruka koja postoji u našem nogometu. Sramote nas gdje god dođu van, a sad su nas počeli sramotit i unutar granica Hrvatske.

  • Gunersss_ 12.04.2017.

    Nafilovat ce ih posteno atletico!

  • Mthesecond 12.04.2017.

    Svaka čast,to su pravi navijači...Za razliku od recimo Realove kazališne publike,navijača kazalištaraca,mrtvih puhala što se veli :) Ono nije vidjelo navijače...Zahebi ti navijače ako tu nema strasti,duha,temperamenta...sve u normalnoj,prihvatljivoj dozi dakako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare