To je to što me zanima!

Strašno! Policijska istraga jer Lorisu Kariusu prijete smrću

Karisu je u finalu napravio dvije velike pogreške zbog kojih je Liverpool ostao bez naslova europskog prvaka, a neki navijači "redsa" s tim se ne mogu pomiriti i šalju morbidne poruke
Vidi originalni članak

Loris Karius živi najgore dane svojeg života nakon pogrešaka u finalu Lige prvaka.

Ubit ću tvoju djevojku, nadam se da će ti cijela obitelj umrijeti, ovo su samo neki od morbidnih i strašnih komentara objavljenih na društvenim mrežama. Policija u Liverpoolu je zbog ovoga pokrenula istragu.

- Ovakve komentare na društvenim mrežama uzimamo maksimalno ozbiljno i svatko tko bude identificiran će doći na slušanje - rekla je za britanske medije glasnogovornica policije u Liverpoolu.

Većina navijača Liverpoola je nakon velikih pogrešaka dala podršku njemačkom golmanu, ali nisu svi dobro prihvatili njegove pogreške u kijevskom finalu. Strašno je da Karius dobiva prijetnje smrću, nadamo se kako se ovo neće nastaviti.

Ako se prijetnje nastave, Karius bi lako mogao napustiti Liverpool. Podršku su mu dali svi suigrači, ali pitanje je hoće li se Nijemac uspjeti dići nakon za njega strašne utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • volimpršut 28.05.2018.

    Švabo nije neki golman....

  • Rvatinaa_gugla 28.05.2018.

    Prijete mu navijači barce o bayerna

  • Hrc_prc 28.05.2018.

    Šta mu imaju prijetiti ?! Kao prvo nije mala stvar doći do finala lige prvaka. Drugo ali ne manje važno, pa sigurno je njemu najteže, jer nositi toliki teret na sebi sigurno mu nije lako. Te dvije greške koje je napravio sigurno će jako utjecati na nastavak njegove karijere i cijelo vrijeme će ga pratiti. Prijetiti mu mogu samo nesposobni primitivci !

Komentiraj...
Vidi sve komentare