To je to što me zanima!

Strašno: Pucao na olimpijca jer nije poštovao policijski sat!?

Surfer Rafael Villavicencio je imao sreće i ostao živ premda je na njega pucano iz blizine, a vjerojatno se i sad pita zašto u bijegu nije... Bacio dasku da mu bijeg bude lakši i brži
Vidi originalni članak

Da je savjet 'Ostani doma' pametno slušati nigdje nije vidljivije nego u Kostariki gdje se, u idili pješčane plaže, palmi i modrog mora skoro dogodila tragedija i smrt. Ne zbog korona virusa, ali... Povezana s korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rafael Villavicencio i Noe Mar McGonagle su kostarikanske sportske zvijezde. Surferi. Vrijeme i valovi su idealni za trening i uživanje, ali: plaže u Kostariki su zatvorene, a na snazi je i policijski sat. Zemlja se, kako zna i umije, brani od širenja korona virusa.

Villavicencio i McGonagle ipak su odlučili uzeti daske i skočiti u more, na kraju su obojica završili u pritvoru, a Villavicencio je, kako vidite na videu, zamalo i - ubijen!

Policajac koji patrolira plažom pucao je u zrak, a kada Villavicencio nije htio stati jedan je hitac ispalio i prema samom kostarikanskom olimpijcu u surfanju! Policajcu slijedi prijava za pokušaj ubojstva,

Rafael Villavicencio je imao sreće i ostao živ, a vjerojatno od šoka u bijegu nije... Bacio dasku pa brže i lakše bježao da spasi život!

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Koalicijski Partner 31.03.2020.

    Vi svi ovdje,a pogotovo ova klinčadija koja pojma nema o životu pričate kroz svoje guzne otvore,ovaj policajac je konjina teška,pa ne ubija se ljude iz hira,bježi i prekršio je policijski sat,čuj posla,pa šta onda,uloviš ga ako možeš,ako ne možeš pojeo vuk magare,ali to ti je kad budala dobije ovlast i moć,može bit 100 puta policajac,ali ostaje budala.

  • hrca_hr 31.03.2020.

    Ovaj trenira šprint za olimpijadu 😂

  • ZigiBigule 30.03.2020.

    Pa opalio je hitac prema gore hitac upozorenja sto svi policajci rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare